AGENDA MARÇ 2021. Comença el mes de març i tornem tímidament a l'activitat!

Molt bon dia a tothom!

Comença el mes de març i tornem tímidament a l'activitat!

Aquest podríem dir que és el titular més destacat, després de més de 50 dies d'inactivitat total, on les actual restriccions per part del procicat, el període electoral, les pors, incerteses i autolimitacions, sumat a la immobilitat de part de les administracions i algunes entitats que es veuen obligades a no poder tirar endavant amb els seus projectes, fan que haguem passat un mes de febrer absolutament en blanc.

Així doncs encetem el mes de març amb noves energies i amb moltes ganes de tornar als escenaris i esperem, poc a poc, i de forma molt tímida anar recuperant la nostra activiat musical.

De moment l'agenda encara és força tímida, però destaquem dos grans concerts previstos pel mes de març:

Dilluns 8 de març a les 19 hores, al cicle de concerts organitzat pels Amics dels Concerts de l'Agrupació Cultural Folklòrica de Barcelona, ens trobareu amb l'espectacle SARDANA ÉS FEMENÍ, al Casino de l'Aliança del Poblenou de Barcelona. Concert amb sardanes amb nom de dona i de compositores dones. Sota la direcció musical de la Concepció Ramió.







Diumenge 14 de març. Vilafranca del Penedès. A les 18 hores. Concert a dues cobles al teatre del Casal (societat la principal - rambla de nostra senyora). Serà un concert amb les cobles Maricel de Sitges i Reus Jove. Sota la direcció musical del mestre Francesc Gregori.


Dissortadament, la situació de pandèmia ha fet suprimir de forma dràstica les programacions i moltes entitats no s'atreveixen a programar cap acte, bàsicament també per les restriccions de mobilitat, i per les suspensions i normes dictades pel procicat i amb ajuntaments més proactius en fer activitat cultural i d'altres totalment tancats en banda.

A partir del mes d'abril la situació és una gran incògnita. a hores d'ara ens han suspès actes de setmana santa i encara no tenim gens clar si la temporada d'aplecs sardanistes podrà arrencar amb una certa normalitat, o encara que sigui en format concert amb cadires a distància.

Tampoc a hores d'ara no tenim ni idea de si la Diada de Sant Jordi es podrà desenvolupar ni si podrem actuar com cada any.

De moment només us podem confirmar dues noves dates amb concerts molt interessants.

Concretament el diumenge 18 d'abril al migdia a l'Hospitalet de Llobregat amb un interessantíssim concert de la cobla reus jove i el percussionista Xavi de la Salud, on oferirem el nou espectacle MÚSIQUES DEL MÓN 2021 amb un reguitzell de sardanes i bona música, de tots els temps i amb obres de Josep Serra, Joaquim Ferrer, Vicens Bou, Ricard Viladesau, Anna Abad, Francesc Perich, Joan Manén, Maria Grever,Josep Albertí, Lluís Llach, Joan Viladomat, Jaume Ventura i Max Havart.

 
També us podem avançar, amb molt de goig que serem una de les cobles participants a la gala final de la Super Sardana de l'Any que es celebrarà el dissabte 15 de maig a l'Espluga de Francolí. Més endavant us en podrem donar més detalls.

 

Us hem trobat molt a faltar i tenim ganes de tornar als escenaris. Us adjuntem els programes dels dos concerts del mes de març.

Cuideu-vos molt! Una forta abraçada i fins aviat.

 COBLA REUS JOVE

Comentaris

Entrades populars