AGENDA I PROPOSTA DES DE CASA

Molt bon dia amigues i amics!


La covid19, la por i les restriccions s'han encarregat de deixar-nos a casa durant moltes setmanes... per tant,  l'agenda ha quedat totalment en blanc i s'han anul·lat alguns actes que serien habituals als mesos de gener-febrer.

La propera actuació que tenim prevista de moment, serà ja al mes de març.

Dilluns 8 de març a la tarda, al cicle de concerts organitzat pels Amics dels Concerts de l'Agrupació Cultural Folklòrica de Barcelona, ens trobareu amb l'espectacle SARDANA ÉS FEMENÍ, al Casino de l'Aliança del Poble Nou de Barcelona. Concert amb sardanes amb nom de dona i de compositores dones. Sota la direcció musical de la Concepció Ramió.

Diumenge 14 de març. Vilafranca del Penedès. Concert a dues cobles al teatre del Casal (societat la principal - rambla de nostra senyora). Serà un concert amb les cobles Maricel de Sitges i Reus Jove.


Dissortadament, la situació de pandèmia ha fet suprimir de forma dràstica les programacions i moltes entitats no s'atreveixen a programar cap acte, bàsicament també per les restriccions de mobilitat, i per les suspensions i normes dictades pel procicat i amb ajuntaments més proactius en fer activitat cultural i d'altres totalment tancats en banda.

A partir del mes d'abril la situació és una gran incògnita. 

Malgrat la difícil pandèmia amb la que ens toca conviure, volem ser optimistes i pensar que la situació millorarà i que, poc a poc, es podran tornar a fer actes sardanistes al nostre país.

De moment, amb molta melangia només podem viure de moments del passat, amb el record de concerts que van ser realitzats en anys anteriors en aquesta primera setmana de febrer.

D'extraordinari record per a la cobla, fou la cloenda del bicentenari Pep Ventura amb un concert meravellós a Figueres. Aquí podeu trobar el vídeo de tot el concert. (es va fer el dia 4 de febrer de 2018) amb el concert FIGUERES EN GALA.



i un altre concert excepcional fou el dia 7 de febrer de 2015 amb un programa fora del gènere sardana, però interpretat amb el timbre característic i genuí de la cobla. CLÀSSICS UNIVERSALS fou el títol del concert on es van poder escoltar obres dels grans autors clàssics de prestigi mundial (mozart, grieg, anderson, bizet, etc...)

 

Aprofitem aquests confinaments a casa per poder gaudir de la bona música interpretada amb el so de la cobla.

Us trobem a faltar i tenim ganes de tornar als escenaris per seguir donant el bo i millor.

Cuideu-vos molt! Una forta abraçada.


COBLA REUS JOVE

Comentaris

Entrades populars