AGENDA JULIOL 2020

Comencem el mes de juliol, on tradicionalment la nostra activitat és un bullici d'aplecs sardanistes, ballades de festa major i celebracions arreu del territori.
Enguany la situació és complicada, perquè arrel de la
la pandèmia del covid19  s'han produït una sèrie de suspensions i ajornaments.

De tota manera, hem de donar-vos bones notícies i anunciar-vos la represa amb unes actuacions que en molts casos substituiran l'aplec o la ballada de sardanes per un concert i en el casos que ja estaven previstos, es faran els concerts amb total normalitat.

Desitgem que ben aviat ho puguem compartir amb tots vosaltres. Us enyorem i tenim ganes de saludar-vos i fer-vos gaudir de la nostra música.

ACTUALITZACIÓ DE DATES CONFIRMADES

Dissabte 11 de juliol. EL PLA DE SANTA MARIA. A les 19:30 hores. Parc de la Fàbrica. Concert amb entrada lliure.

Dijous 16 de juliol. CAMBRILS. A les 20 hores Concert. (RECORREGUT ITINERANT) per les places del Pòsit, Plaça de l'Església i Plaça Mossèn Joan Batalla. 


Divendres 17 de juliol. ELS PALLARESOS  A les 22 hores.  Pista esportiva situada al costat de l'ajuntament, al carrer Tarragona. Concert commemoratiu dels 150 anys del naixement del mestre Josep Gols i Veciana (amb entrada lliure)

Concert de música per a cobla i sardanes commemoratiu dels 150 anys del naixement del compositor nascut a Els Pallaresos ( i del que n'és fill il·lustre), el mestre Josep Gols i Veciana. Nascut l'any 1870 i va morir a La Canonja el 1938.

Aprofitarem per a recuperar algunes de les seves composicions sardanistes i de pas, recuperarem també alguna composició del mestre Rafael Galea i Garrido, que també va viure uns anys al municipi.


Diumenge 19 EL VENDRELL. La Rambla. a les 19 hores. Doble concert amb les cobles Sant Jordi - Ciutat de Barcelona i la cobla Reus Jove que substitueix l'aplec de sardanes. Cadires a distància, mascareta obligatòria per poder complir amb les corresponents mesures de seguretat pel covid19.


Divendres 24 de juliol. MOLLERUSSA. Hora: a les 22 h. Lloc: pati del col·legi la Salle. (entrada pel carrer del Palau, cantonada carrer Aragó. Concert SARDANA ÉS FEMENÍ. Directora convidada: Concepció Ramió (entrada lliure).

Dissabte 25 de juliol. TORREDEMBARRA
Hora confirmada: 20:30 hores. Lloc: Pet d'ovella (al costat de la roca foradada, al port esportiu). Concert amb entrada lliure però cal demanar la invitació a l'ajuntament.


Diumenge 26 de juliol. RODA DE BERÀ. A les 20 hores Plaça de Sant Jaume. Audició-concert amb cadires a distància (mesures covid19)*


Dilluns 27 de juliol. RIUDECANYES. A les 19 hores Plaça davant l'església. Audició-concert amb cadires a distància (mesures covid19) *


*En cas que el PROCICAT aprovés el protocol per a ballar sardanes de forma normal, algunes activitats es poden transformar en ballada de sardanes tradicional.


Des de la Cobla Reus Jove seguirem atents a l’evolució dels esdeveniments, en permanent contacte amb les autoritats corresponents i es prendran les mesures que s’indiquin en tot moment.

Esperem retrobar-nos ben aviat per les places del nostre país!

#Covid19
#Represa
#Desescalada
#Desconfinament
#NovaNormalitat
#sardanes
#tornem_a_ballar

Comentaris

Entrades populars