AGENDA SETEMBRE 2018

Benvolguts amics i amigues:

Us fem arribar, actualitzada, la nostra agenda
Agenda mes de setembre de 2018:
Divendres 7 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. Festes majors de la Mare de Déu de la Riera. A les 22 hores, cant de la salve Regina amb el cor parroquial de Les Borges del Camp, i solemne processó pels carrers de la vila.

Dissabte 8  de setembre. LES BORGES DEL CAMP. Festes majors de la Mare de Déu de la Riera. a les 12 del migdia, solemne missa major de festa major amb acompanyament musical de grup instrumental de corda i vent, de la cobla Reus Jove i el Cor Parroquial de les Borges sota la direcció musical de la Duna Ferrer.

Dissabte  8 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. A les 13:30 hores, a l'hort del Dasca, sardanes de festa major amb la cobla Reus Jove.

Dissabte 8 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. A les 18.30 hores, des del replà de l'església sortida de la solemne processó que recorrerà els carrers de la vila. a la plaça de la font, cant de la Salve Regina.

NOVA Dissabte 8 de setembre. REUS. Jardins de la Casa Rull (carrer de Sant Joan 27) A les 22 hores. Concert organitzat per l'Ajuntament de Reus i la Colla Sardanista Rosa de Reus. (Actes de la Diada Nacional de Catalunya)
La cobla Reus Jove oferirà el seu nou espectacle titulat "EL PRÍNCEP DE LA TENORA. RICARD VILADESAU. CENTENARI DEL SEU NAIXEMENT (1918 – 2018)"
Un recull de sardanes i música del mestre Ricard Viladesau acompanyat d'anècdotes i retalls bibliogràfics de la seva trajectòria com a compositor, intèrpret de tenora i docent.


Dimarts 11 de setembre. GELIDA. A les 12 hores, a la Plaça de la vila. Ballada de sardanes de la Diada Nacional de Catalunya.

Dimarts 11 de setembre. L’HOSPITALET DE L’INFANT. A les 18 hores, a la Plaça Catalunya. Ballada de sardanes de la Diada Nacional de Catalunya.

Diumenge 16 de setembre. BELLPUIG. Plaça Ramon Folch. A les 12 del migdia. Aplec de sardanes amb les cobles Reus Jove, Jovenívola d'Agramunt i Bellpuig cobla.

Diumenge 23 de setembre. REUS. Aplec Baix Camp. Matí i Tarda: a les 10:30 i les 17 h. Cobles Jovenívola de Sabadell, Reus Jove i Pare Manyanet (només tarda 3 sardanes).

Diumenge 23 de setembre. TARRAGONA. Rambla Nova. ballada de sardanes. festa major de santa Tecla. a les 20:30 hores

Diumenge 24 de setembre. REUS. Festa Major de Misericòrdia. plaça Mercadal a les 19 hores.

Dilluns 25 de setembre. REUS. Festa Major de Misericòrdia. A les 11 hores. Plaça de la Pastoreta i Passeig de Misericòrdia fins arribar al Santuari.
A la tarda, 17 hores, ballades a la plaça del santuari de Misericòrdia.
A les 20 hores ofrena a la Verge, interpretació del solemne ball curt de l'Àliga de Reus, a l'interior del Santuari.

Diumenge 30 de setembre.  CONSTANTÍ. Aplec de sardanes. Matí i Tarda: A les 11 i a les 16:30 hores. Parc de les Escoles Velles. Cobles Ciutat de Terrassa i Reus Jove

Nota: hi ha diverses actuacions en negociació. N'informarem puntualment quan siguin oficials.

Comentaris

Entrades populars