AGENDA JUNY 2018

Tot seguit us deixem amb l'agenda d'activitats previstes per al mes de juny de 2018:

JUNY 2018:

Dissabte 2 de juny. VANDELLÒS. Aplec de sardanes. 2 ballades. tarda 18:30 h (plaça Drs. Gil Vernet) i nit  22:30 h. (al pavelló)

Diumenge 3 de juny. BRÀFIM. Aplec de sardanes. Ballades matí i tarda. 12 i 17 h. Ermita de Loreto.

NOVA Diumenge 3 de juny. REUS. Processó de corpus. 19:30 h. Acompanyament musical de l'Àliga de Reus en formació de cobla.

Dissabte 9 de juny. SANT ANTONI DE CALONGE. Ballada de sardanes. A les 18:30h. Lloc: Passeig marítim Josep Mundet

Dissabte 9 de juny. PALAMÓS. Concurs de colles sardanistes vàlid pel campionat de Catalunya. A les 22h. Lloc: Moll Vell.

Dissabte 16 de juny. LES BORGES DEL CAMP. Aplec. 19 i 23h. Ermita Mare de Déu de la Riera. Dues ballades i balls vuitcentistes

NOVA Diumenge 17 de juny. CALAFELL. Lloc a determinar. Ballada de sardanes en motiu del dia universal de la sardana. A les 12 hores. 

Diumenge 17 de juny. REUS. Plaça de la Llibertat. A les 19 hores. Concurs de colles sardanistes. Semifinals de la Copa Catalunya, Campionat territorial i colles lliures.

Divendres 22 de juny. VALLS. plaça del Pati. A les 19.30 hores. Ballada de sardanes de festa major. 

Dimecres 27 de juny. REUS. Plaça Prim. A les 19 hores. ballada de sardanes de festa major.

NOVA Dijous 28 de juny. REUS. tot el dia. festa major (les completes). Acompanyament de l'Àliga de Reus amb la
cobla, en formació de cercavila. de 9 a 13h.
Tarda de 17 a 20 hores cercavila. A les 20.45h solemne ball curt de l'Àliga com a ofrena a les autoritats municipals davant la porta de l'Ajuntament. Tot seguit inici de la baixada a completes i en acabar l'ofici, retorn cap a la plaça mercadal en cercavila festiva de tot el seguici.

NOVA  Divendres 29 de juny. REUS. a les 17.30h baixada a ofici. A les 19.30 h. solemne ball curt de l'Àliga davant la Prioral de Sant Pere, i tot seguit processó de festa major. Tronada i ballades finals (fins les 23h. aprox.)
               

Avanç de programació juliol i agost:

Dissabte 7 de juliolASCÓ. Aplec de sardanes. Lloc: plaça del Casal. Horaris: tarda 19:30 h. i nit a les 22:30 h. 


Diumenge 8 de juliol. LA MUSSARA. Aplec de sardanes. Matí i tarda. Cobla Reus Jove. A les 11:45 h i 17h. Davant del refugi de la Mussara. 
Divendres 13 de juliol. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. Ballada de sardanes. 22 h. Parc Tívoli. Cicle d’estiu. 

Dissabte 14 de juliol. EL PLA DE SANTA MARIA. Aplec de sardanes. tarda 18:30 h. plaça davant l'església romànica de Sant Ramon i nit a les 22:30 h. al centre cívic. (al mig de les dues ballades hi haurà un sopar de germanor al mateix centre cívic) serà amb la Cobla Reus Jove.

Diumenge 15 de juliol. EL VENDRELL. Ballada de sardanes. 19:30 hores (ballada) La Rambla. 

Dilluns 16 de juliol. CAMBRILS. Ballada de sardanes a les 20 hores. Plaça del Pòsit. celebració festes de la Mare de Déu del Carme.


Divendres 20 de juliolTARRAGONA. Ballada de sardanes cicle d'estiu. A les 21 hores. Rambla nova de Tarragona, davant el monument a la sardana.

Dissabte 21 de juliol. L’HOSPITALET DE L’INFANT. Aplec de sardanes. Ballada a les 19:30 hores. Plaça coll de Balaguer. Cobla Reus Jove a la tarda, a la nit cobla Ciutat de Cornellà.

Diumenge 22 de juliol. PALAMÓS. 50è aplec de sardanes. Parc municipal de l'Arbreda. A partir de les 17.30 hores. Cobles Jovenívola de Sabadell, Reus Jove, Mediterrània i Baix Empordà.

NOVA Divendres 27 de juliolMOLLERUSSA. Als jardins de la Casa Canal. A les 21 hores. Tradicional Concert d'estiu de l'Agrupació Sardanista de MOllerussa. La cobla Reus Jove oferirà el seu nou concert titulat "EL PRÍNCEP DE LA TENORA. RICARD VILADESAU. CENTENARI DEL SEU NAIXEMENT (1918 – 2018)"
 Un recull de sardanes i música del mestre Ricard Viladesau acompanyat d'anècdotes i retalls bibliogràfics de la seva trajectòria com a compositorintèrpret de tenora i docent. 

Dissabte 28 de juliol. TORREDEMBARRA. Aplec de sardanes. plaça Josep valls ibern (tocant a la platja i passeig marítim). A les 19 hores cobla Reus Jove. Després de sopar, a les 22:45 h. actuarà la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.

NOVA Diumenge 29 de juliolEL MASNOU. Aplec de sardanes. Pati del Casino. Cobles Jovenívola de Sabadell, Marinada Reus Jove i Punt Cat.

Dissabte 4 d'agost. MÓRA D'EBRE. Aplec de sardanes a la plaça de Baix. Cobles Reus Jove i Vents de Riella. A les 19 hores (tarda) i a les 22:30 hores.

Diumenge 5 d'agost. ROCAFORT DE QUERALT. 12 hores. plaça de l'església. ballada de sardanes de festa major.


NOVA Dissabte 11 d'agost. BELLTALL. plaça del poble. ballada de sardanes de festa major. a les 13 hores

NOVA Dissabte 11 d'agost. SANT LLORENÇ D'HORTONS. Passeig de Marimon i Llança. (davant l'ajuntament). ballada de sardanes de festa major a les 18 hores.

NOVA Dissabte 11 d'agostCUBELLES. ballada de sardanes de festa major a les 22 hores.

Diumenge 12 d'agost. SALOU. Passeig Jaume I. a les 20 hores. Ballada de sardanes i exhibició de sardanes, conjuntament amb les colles de l'agrupació sardanista Tarragona Dansa. Explicacions didàctiques de la cobla i de la sardana, en quatre idiomes (català, castellà, anglès i rus). Acte inclós en les Nits Daurades de Salou.

Dimecres 15 d'agost. CAPAFONTS. Festa Major. Cercavila 12:00h. Missa, processó i en acabar, concert de música de cobla i vermut a la sala municipal

NOVA Dimecres 15 d'agost. SEGUR DE CALAFELL.  ballada de sardanes de festa major a les 20 hores.



NOVA Divendres 24 d'agost. RODA DE BERÀ. festa major. A les 18.30 hores, audició de sardanes de festa major.

Dissabte 25 d'agost. CAMBRILS. A les 18:30h. Aplec. parc del pescador. Cobles Reus Jove i la Principal de Tarragona.


Diumenge 26 d'agost. CALELLA. A les 19 hores. Doble ballada de sardanes al passeig Manuel Puigvert. Cobles Principal del Llobregat i Reus Jove. Cicle de ballades d'estiu.

Nota: hi ha diverses actuacions en negocació. N'informarem puntualment quan siguin oficials.

Comentaris

Entrades populars