AGENDA MAIG 2018


Tot seguit us deixem amb l'agenda d'activitats previstes per al mes de maig de 2018:

MAIG 2018:


Diumenge 6 de maig. PUIGPELAT. Casal Puigpelatenc. Jornades culturals de Primavera. Dia de la gent gran. A les 14 hores hi haurà un dinar de tota la gent gran, i a continuació, cap a les 16 hores, café concert amb la Reus Jove que oferirà una selecta selecció de músiques d'arreu del món.


Dissabte 12 de maig.  ALCANAR.  Centre Cívic al matí hi haurà ballada de sardanes 11:30 hores amb les cobles Marinada i Reus Jove

Dissabte 12 de maig.  ALCANAR.  Centre Cívic a les 17 hores. CONCERT DE LA GALA FINAL DE LA SARDANA DE L’ANY amb les cobles Marinada, Reus Jove i Ciutat de Girona. també hi participarà la Banda Agrupació Musical Canareva d'Alcanar.

Diumenge 13 de maig. CALDES DE MALAVELLA. Aplec de sardanes. matí a les 11 h. i tarda 16h. Parc de la sardana. 3 cobles: Ciutat de Girona, Bisbal Jove, Reus Jove

Dissabte 19 de maig.  ESPARREGUERA. Aplec de sardanes. A les 18 hores a la Plaça del Centre. Amb les cobles Ciutat de Cornellà i Reus Jove.

Diumenge 27 de maig. EL MORELL. Aplec de sardanes. Cobles REUS JOVE (matí i tarda), MARICEL (matí) i COBLA PUNT CAT (tarda)

AVANÇ DE PROGRAMACIÓ  JUNY:

Dissabte 2 de juny. VANDELLÒS. Aplec de sardanes. 2 ballades. tarda 18:30 h (plaça Drs. Gil Vernet) i nit  22:30 h. (al pavelló)

Diumenge 3 de juny. BRÀFIM. Aplec de sardanes. Ballades matí i tarda. 12 i 17 h. Ermita de Loreto.

Diumenge 3 de juny. REUS. Processó de corpus. 19:30 h. Acompanyament musical de l'Àliga de Reus en formació de cobla.

Dissabte 9 de juny. SANT ANTONI DE CALONGE. Ballada de sardanes. A les 18:30h. Lloc: Passeig marítim Josep Mundet

Dissabte 9 de juny. PALAMÓS. Concurs de colles sardanistes. A les 22h. Lloc: Moll Vell.

Dissabte 16 de juny. LES BORGES DEL CAMP. Aplec. 19 i 23h. Ermita Mare de Déu de la Riera. dues ballades i balls vuitcentistes

Diumenge 17 de juny. REUS. Plaça de la Llibertat. A les 19 hores. Concurs de colles sardanistes. Campionat territorial.

Divendres 22 de juny. VALLS. plaça del Pati. a la tarda (horari per confirmar) Ballada de sardanes de festa major. 

Dimecres 27 de juny. REUS. Plaça Prim. A les 19 hores. ballada de sardanes de festa major.

pendent confirmació oficial: 
Dijous 28 de juny. REUS. tot el dia. festa major. acompanyament de l'àliga de Reus amb la cobla, en formació de cercavila. de 9 a 13h.
Tarda de 17 a 20 hores cercavila. A les 20.45h solemne ball curt de l'Àliga com a ofrena a les autoritats municipals davant la porta de l'Ajuntament. Tot seguit inici de la baixada a completes i en acabar l'ofici, retorn cap a la plaça mercadal en cercavila festiva de tot el seguici.
Divendres 29 de juny. REUS. a les 17.30h baixada a ofici. A les 19.30 h. solemne ball curt de l'Àliga davant la Prioral de Sant Pere, i tot seguit processó de festa major. Tronada i ballades finals (fins les 23h. aprox.)
                  

Nota: hi ha diverses actuacions en negocació. N'informarem puntualment quan siguin oficials.

Comentaris