DIVENDRES 8 DE JULIOL. TARRAGONA. BALLADA CICLE D'ESTIU

El divendres 8 de juliol participarem en una nova edició del CICLE D'ESTIU DE SARDANES A TARRAGONA, a la Rambla Nova. Totes les ballades comencen a les 21 hores i estan organitzades per l'Agrupació Sardanista Tarragona Dansa.  


Les sardanes seran de 7 tirades i les que es podran escoltar i ballar, són les següents:

1.     L’APLEC DE FIGUERES – FLORENCI MAUNÉ I MARIMONT
2.     el silenci del far – JORDI MOLINA I MEMBRIVES
3.     MIL I UNA NITS A TARRAGONA RÀDIO (ESTRENA*) – JOAN MOLINER I PEDRÓS
4.     calella vila bella – marc timón i barceló
5.     LA FONT DEL RACÓ – JORDI LEÓN I ROYO
6.     LA CELLERA DEL PESILLÀ – GALDRIC VICENCS i roca
7.     TARRAGONA 2016 – ALFRED ABAD I GASCÓN
8.     LA JÚLIA DE SOLSONA – JORDI PAULÍ I SAFONT
9.   TRENTA I CINQUANTA A BELLVITGE – JOAN-JORDI BEUMALA I SAMPONS


* estrena dedicada a les mil edicions del programa Un dos i seguit de Tarragona Ràdio.

El proper dia 8 de juliol, el programa sardanista “Un dos i seguit”, que s’emet cada divendres, a partir de dos quarts de nou del vespre per Tarragona Ràdio, arribarà a la seva edició número 1.000. Una xifra prou rodona per tal que ho celebrem com Déu mana. L’atzar ha volgut que, justament aquell dia, comenci el cicle de ballades de sardanes d’estiu a Tarragona i que, a més, coincideixi, en part, amb l’horari d’emissió del programa, ja que les sardanes són a les nou del vespre.
Com sigui que el músic i compositor Joan Moliner, resident a la ciutat des de fa força temps, es va oferir a dedicar-nos una sardana, vam pensar que tot anava rodat: estrenaríem aquesta nova obra aquell dia i, a més, faríem el programa des de la Rambla Nova. Hem comptat amb la complicitat de l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa (organitzadora del cicle de ballades), de la cobla Reus Jove i, és clar, de l’emissora municipal Tarragona Ràdio. Així, doncs, el dia 8 instal•larem la unitat mòbil a prop de la cobla, parlarem en directe amb sardanistes, músics i antics companys de ràdio i, és clar, escoltarem –i ballarem!- la sardana quan s’estreni. Per acabar-ho d’arrodonir, la Reus Jove ha preparat un programa d’aquells que fan venir salivera als que ens agrada la bona música per a cobla. Per cert, la sardana d’estrena portarà el nom de "Mil i una nits a Tarragona Ràdio", ja que la major part de l’any, a l’hora que fem el programa, ja és de nit.
Ens agradaria comptar amb l’escalf del màxim de gent que ens vulgui acompanyar aquell vespre. Seria magnífic que la Rambla es fes petita per ballar i, els que vulgueu, us apropeu als micròfons per dir-hi la vostra. 


No cal dir, que us recomanem assistir a la ballada del cicle d'estiu, per la qualitat del programa que s'interpretarà i per la forta presència de dansaires, molt joves; i sardanistes d'arreu de les nostres contrades, turistes i passavolants. 

Estem segurs que gaudireu d'una magnífica vetllada.
  
NO HI FALTEU!

Comentaris