CORPUS 2016 A REUS. DIUMENGE 29 DE MAIG. ACOMPANYAMENT DE L'ÀLIGA DE REUS


El diumenge 29 de maig a la tarda, ens trobareu a Reus, per tal de participar en els actes de la Processó de Corpus. Serà a partir de 3/4 de set de la tarda, des de l'Ajuntament, amb la sortida dels Nanos, la Mulassa, els Gegants i l'Àliga.
Des de les 2/4 de 7 de la tarda hi haurà l'acte religiós a l'interior de la Prioral de Sant Pere. 
A 2/4 de vuit del vespre (19:30h.) Sortint de l'església i davant la porta es farà l'ofrena amb el ball curt de l'Àliga de Reus.


Tot seguit començarà el recorregut de la processó passant pel fossar vell, raval sant pere, carrer hospital, carrer de la presó, raval santa anna, carrer monterols, plaça mercadal, carrer major, fins arribar de nou a l'església de Sant Pere.

Finalment els gegants, nanos i àliga pujaran cap a la plaça del Mercadal per fer les últimes "ballaruques" que serviran per anar escalfant motors per la festa major de Reus... 

Es començarà a sentir "olor de festa major". Faltarà un mes exacte per la festa major de Sant Pere, patró de la nostra ciutat.

Que gaudiu de la festa!


Un recull d'imatges d'un videoaficionat del corpus de fa 3 anys, amb els diferents moments de la festa del corpus a la ciutat de Reus.

Comentaris