AGENDA JUNY 2015 COBLA REUS JOVE


AGENDA JUNY COBLA REUS JOVE

Dissabte 6 de juny. VANDELLÒS. Aplec de sardanes.  cobla Reus Jove. Matí a les 12 del migdia, i tarda a les 17 hores.  A la plaça Doctors Gil Vernet. En cas d'inclemències meteorològiques, els actes es traslladaran al pavelló municipal. hi haurà un dinar popular amb una fideuà per a tots els assistents.
ATENCIÓ AMB EL CANVI D'HORARIS

Diumenge 7 de juny. BRÀFIM. Aplec de sardanes.  cobla Reus Jove. Ermita del Loreto. matí a les 12 h. tarda a les 17hores.


Diumenge 7 de juny. REUS. A les 19.30 hores. solemne processó de Corpus. Acompanyament amb cobla de l'àliga de Reus. Sortida des de la Prioral de Sant Pere i pels carrers del casc antic.


Diumenge 14 de juny. ALTAFULLA. Aplec de sardanes.  cobla Reus Jove (matí i tarda) i Principal de Tarragona (només tarda). Parc del comunidor. Matí a les 12 h., a la tarda a les 16h.

Dissabte 20 de juny. LES BORGES DEL CAMP. Aplec de sardanes.  Cobla Reus Jove i Cobla Lluïsos de Taradell. Ermita de la Mare de Déu de la Riera. a les 18:30hores i a les 23h. ATENCIÓ AMB EL CANVI D'HORARIS

Diumenge 21 de juny. REUS. Plaça de la Llibertat. Concurs de colles sardanistes vàlid pel campionat de Catalunya de colles juvenils, colles territorials i colles lliures. A les 19 hores.

Divendres 26 de juny. REUS. Plaça Prim. a les 19 hores. ballada de sardanes de festa major.

Divendres 26 de juny. REUS. Jardins de la casa Rull. Participació de diferents grups i entitats de la ciutat, a l'homenatge al Jaume Amenós (desaparegut fa uns mesos) i que fou president durant 25 anys del Bràvium Teatre de Reus. (local que acull regularment els assajos de la cobla)

Diumenge 28 de juny. REUS.Festa Major. Tot el dia. Pels carrers i places. Acompanyament de l’Àliga de Reus. Amb música i instruments de cobla. Balls populars, les seves pròpies danses i altres de caire festiu.
Horaris: 
matí de 9 a 13hores.  cercavila amb instruments de cobla pels carrers de Reus

Tarda de 17 a 20 hores cercavila amb instruments de cobla pels carrers de Reus

A les 20:45 hores, davant de les autoritats polítiques, a la porta de l'Ajuntament, interpretació del solemne ball curt de l’Àliga. Tot seguit, baixada a les solemnes completes. Finalització a les 23 hores.


Dilluns 29 de juny. REUS. Festa Major de SANT PERE.  A la tarda, 17:30 hores, inici de la baixa del seguici cap a l'església, anada a ofici. A les 19:30 hores, solemne ball curt d'ofrena al patró de la ciutat, Sant Pere. Tot seguit, inici de la processó pels carrers del casc antic, Al acabar i com a fi de festa, ballada dels elements festius a la plaça del Mercadal.


US HI ESPEREM!!!

Comentaris

Entrades populars