AGENDA NOVEMBRE 2014

 
 


AGENDA DEL MES DE NOVEMBRE DE 2014, COBLA REUS JOVE:

Diumenge 9 de novembre. SALOU. Aplec de sardanes. Matí 10.30 i Tarda 16.30. Davant del teatre auditori de Salou. (zona ajuntament i centre cívic).  Cobles Mediterrània, Reus Jove i Sant Jordi.

Diumenge 16 de novembre. VALLS. A les 12 hores.  Concurs de colles sardanistes. Final del campionat de Catalunya de categoría aleví, infantil i juvenil. Plaça del Pati. (en cas de mal temps, es disposa de lloc cobert a la sala kursaal)
Plaça del pati de Valls. Escenari de la final del concurs de colles sardanistes
 
Divendres 21 de novembre. REUS. Concert de sardanes i música lliure per a cobla, per tal de commemorar el 50è aniversari de la proclamació de REUS CIUTAT PUBILLA DE LA SARDANA. L'acte es farà al Bravium Teatre i començarà a les 21:30 hores.
 
Dissabte 22 de novembre. RIUDOMS. festes del beat. Acompanyament d'autoritats des de l' l'ajuntament fins a l'església a les 11:45 h. al final de l'ofici, cap a les 13 hores ballada de sardanes a la plaça de l'església.


Dissabte 22 de novembre. REUS. A la plaça del Doctor Sabater (on hi havia l'antic hospital de reus) placeta situada just davant de l'institut municipal d'acció cultural al carrer de sant joan 27); on es celebrarà a a partir de les 17 hores, una ballada-exhibició de colles sardanistes, també per celebrar aquests actes del 50è aniversari de REUS CIUTAT PUBILLA. Sardanes obertes a tot el públic assistent i exhibició de colles sardanistes de competició.

fotografía de la plaça del Doctor Sabater. Autor de la foto: Josep Sendra
Diumenge 23 de novembre. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. Diada del soci de vilafranca sardanista. a les 12 missa del sardanista a l'església de santa Maria, amb ofrena, acompanyament musical i ballant una sardana a dins l'ofici. A les 13hores, quan hagi finalitzat la missa, ballada de sardanes a la mateixa plaça i final de festa amb petit refrigeri per a tots els assistents.
Façana de l'església de Santa Maria i plaça on es ballaran les sardanes
 
Dissabte 29 de novembre. LA RIBA. Ballada de sardanes. festa major d'hivern. A les 12h. a la sala del CASAL RIBETÀ (carrer Pagès número 14).
 

US HI ESPEREM!

 
 

Comentaris

Entrades populars