AGENDA SETEMBRE 2014

Tot seguit us passem  l'agenda d'actuacions de la cobla REUS JOVE prevista per aquest mes de setembre de 2014:

Diumenge 7 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. Festa Major. Cap a les 22 h. Arribada de la Mare de Déu de la Riera pel pont de l’Oriol. Nomenament de la verge com a alcadessa d’honor del poble. Encesa dels diables, i tot seguit, cant de la Salve Regina pel cor parroquial amb l’acompanyament musical d’un sextet de la cobla Reus Jove. A continuació solemne processó pels carrers del poble. En arribar al davant de les escoles, gran castell de focs. I continuarà la processó fins a l’església. En finalitzar la processó, hi haurà sardanes.  (23:30 hores aprox.) a l’hort del Dasca, per la cobla REUS JOVE.

Dilluns 8 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. Festa Major. A les 12 h. Missa de Festa Major, amb acompanyament instrumental a càrrec d’un “grupet de músics de corda i de fusta” de la cobla REUS JOVE.

Al acabar la Missa, a PARTIR de les 13:30 hores, a l’hort del Dasca, ballada de sardanes amb la cobla REUS JOVE.

Tarda, a les 18:30 h. Des de la plaça de l’església, inici de la processó que recorrerà els carrers del poble. En arribar a la plaça de la Font, interpretació del cant de la Salve Regina pel cor parroquial amb l’acompanyament musical d’un sextet de la cobla Reus Jove.

 

Dimarts 9 de setembre. MONTBLANC. plaça Major. Ballada de sardanes de festa major. a les 21 hores.

Dimecres 10 de setembre. RIUDOMS. A les 20 hores. ballada de sardanes a la plaça de l'església. A continuació, a les 21:30 sopar amb una sardinada popular.

Després de sopar, CONCERT de música catalana i sardanes + ACTE INSTITUCIONAL DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA. És clourà l’acte amb la interpretació de l’himne nacional de Catalunya, ELS SEGADORS.

Dijous 11 de setembre. LA POBLA DE MONTORNÉS. Plaça de la Bassa. A les 10 del matí, audició de sardanes. A les 11:15 hores, acte institucional amb la interpretació de l’himne nacional de Catalunya, ELS SEGADORS.

Dijous 11 de setembre. LA RIBA. plaça Major. A les 12hores. ballada de sardanes. Acte institucional amb la interpretació de l’himne nacional de Catalunya, ELS SEGADORS.

Dijous 11 de setembre. L'HOSPITALET DE L'INFANT. plaça de Catalunya. A les 18 hores. ballada de sardanes.

Dissabte 13 de setembre. CUBELLES. Ballada de sardanes a les 20 hores al passeig marítim (al costat de l'oficina de Turisme)

Nota: Aquesta ballada substitueix la anunciada inicialment pel diumenge 5 d'octubre, que queda anul·lada.

Dissabte 20 de setembre. TARRAGONA. Pla de la Seu, escales de la Catedral. CONCERT emmarcat dins dels actes del Rotet de Santa Teca. (festival de 3 dies durant la festa major). a les 12 del migdia.

Dissabte 20 de setembre. CREIXELL. Plaça Major. a les 18 hores. ballada de sardanes festa major.

Diumenge 21 de setembre. REUS. Aplec Baix Camp. Santuari de Misericòrdia. Mati i Tarda: a les 10:30 i les 17 h. Amb les cobles Jovenívola de Sabadell i Reus Jove

Dimarts 23 de setembre. TARRAGONA. Festa Major de Santa Tecla. Ballada de sardanes. Rambla Nova davant monument a la sardana. a les 20:30 hores.

Dimecres 24 de setembre. REUS. Festa Major de Misericòrdia. Cercavila d’acompanyament de l’Àliga de Reus. A les 19 h.

Dijous 25 de setembre. REUS. Festa Major de Misericòrdia. Matí a partir de les 11 hores, baixada del seguici festiu des de la plaça Pastoreta, passant pel Passeig de Misericòrdia i arribant al Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia. Acompanyament musical de l’Àliga de Reus. Al arribar al davant del santuari ballada conjunta de tots els elements del seguici. A la tarda, a les 17 hores, balls populars i acompanyament de l’Àliga de Reus.

Cap a les 19:45 hores. Solemne Ball curt de l’Àliga de Reus. Ofrena a la verge de Misericòrdia i també s’interpretarà la música antiga de l’Àliga de Reus (única vegada a l’any que es toca)


Dissabte 27 de setembre. REUS. Plaça del Mercadal. Trobada d'Àligues de tot Catalunya. acompanyament musical de l'àliga de Reus. A les 17 hores concentració d'Àligues de tot Catalunya. Cercavila i balls de lluïment. 

 
Diumenge 28 de setembre. REUS. Teatre Fortuny. A les 19 hores. Espectacle LA JOTA + BELLA, amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, l'Esbart Reus Dansa i la Cobla Reus Jove.
podeu comprar les entrades a http://teatrefortuny.cat/agenda?show_cal=0 



 

US HI ESPEREM!

Comentaris

Entrades populars