PETITS CANVIS EN L'ORGANITZACIÓ DEL BLOG

Benvolguts amics i amigues, seguidors del blog.
 
De fa uns dies, hem començat a dur a terme uns petits canvis d'organtizació, que pretenem millorin la presentació del blog, i també per a dispositius mòbils i tauletes (tipus ipad o similar).
 
Com potser haureu observat, ara hi ha una barra horitzontal amb diversos menus com ara els noms dels músics (Components), la història i currículum de la cobla i del director, una petita selecció de fotografies (fotos) i les dades de contacte per si voleu localitzar-nos o contractar-nos.
 
També hem substituït el bonic calendari que teníem a l'esquerra, per un enllaç directe al calendari des d'aquesta mateixa barra. Clicant a CALENDARI et porta directe al calendari de google on trobaràs totes les actuacions de la Reus Jove. Des dels mòbils ha facilitat enormement aquesta localització que abans quedava oculta en la versió per a dispositius mòbils.
 
Com sempre hi seguireu trobant l'actualitat, les properes actuacions, l'agenda mensual, algunes fotografíes o vídeos i les notícies més destacades de la nostra formació.
 
COBLA REUS JOVE

Comentaris

Entrades populars