AGENDA JUNY 2013


Tot seguit trobareu les actuacions que tenim previstes per al mes de juny. .
 
Dissabte 1 de juny. VANDELLÒS. Aplec. 2 Ballades. tarda 18:30 i nit  22:30 h. tarda a la plaça doctors Gil Vernet, i nit al pavelló d'esports municipal.
Diumenge 2 de juny. BRÀFIM. APLEC. Ballades matí i tarda. 12 i 17 h. Ermita de Loreto
Diumenge 2 de juny. REUS. Processó de corpus. A les 19:30 hores Solemne Ball Curt de l'Àliga. Tot seguit, pels carrers del casc antic, acompanyament musical amb instruments de cobla de l'Àliga de Reus durant la processó de Corpus.
Dissabte 8 de juny. LA VILELLA ALTA. Aplec. Tarda i nit. aplec de sardanes.
Diumenge  9 de juny. ALTAFULLA. Aplec de sardanes. Al parc del comunidor. Matí a les 12h. tarda a les 16 hores. cobla Reus Jove, a la tarda també hi haurà la cobla la Principal de Tarragona.
Dissabte 15 de juny. LES BORGES DEL CAMP. Aplec. 19 i 23h. Ermita Mare de Déu de la Riera. Tarda i nit  2 ballades i balls vuitcentistes
Dissabte 22 de juny. CALAFELL. Aplec de sardanes. a les 20 hores.  Parc de la Sínia.

 

Dijous 27 de juny. REUS. Ballada de sardanes. Plaça Prim. 18.30 h.
Divendres 28 de juny. REUS. Festa Major. Tot el dia. Pels carrers i places. Acompanyament de l’Àliga de Reus. Amb música i instruments de cobla. Balls populars, les seves pròpies danses i altres de caire festiu. Interpretació del solemne ball curt de l’Àliga.
Dissabte 29 de juny. REUS. Festa Major de SANT PERE.  A la tarda, processó de St. Pere. Al acabar i com a fi de festa, ballada dels elements festius a la plaça del Mercadal.
Diumenge 30 de juny. REUS. Festa Major de SANT PERE. concurs de colles sardanistes a la tarda a la plaça de la Llibertat. Vàlid pel campionat de colles sardanistes de Catalunya.

Comentaris

Entrades populars