DIVENDRES 29 DE MARÇ. CREIXELL. PROCESSÓ SANT ENTERRAMENT.


El proper divendres 29 de març, serem presents a CREIXELL per participar a partir de les 22 hores a la solemne processó del Sant Enterrament.

L'acte començarà davant de l'església parroquial de Creixell, i recorrerà alguns carrers d'aquesta població del tarragonès nord. En aquesta ocasió, al tractar-se d'una processó, es formarà una formació específica per a l'activitat amb instruments de banda, formant doncs una petita banda de música amb saxos, clarinets, trompetes, trombons i percussió.

Una de les moltes facetes que han d'afrontar durant l'any els músics, la polivalència en diferents terrenys, a part de saber tocar sardanes, podem fer processons, balls vuicentistes, acompanyament musical de les parts de la missa, concerts i fins i tot, espectacles de fusió i mestissatge amb d'altres gèneres musicals i amb la presència de diferents instruments, com és el cas de l'espectacle que estem preparant amb l'esbart Reus Dansa i el grup Quico, el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries que properament us n'avançarem novetats.

Arriba setmana Santa, processons i música sacra!

Que tingueu bones vacances!

Comentaris