AGENDA NOVEMBRE 2012


Diumenge 4 de novembre. SALOU. Aplec. Matí 10.30 i Tarda 16.30. Davant del teatre auditori de Salou. (zona ajuntament i centre cívic).  Cobles Mediterrània, Reus Jove, Sant Jordi.

Dissabte 17 de novembre. VANDELLÒS. Ballada de sardanes a les 12:30 hores (NOU HORARI), en motiu del Correllengua. Plaça dels Doctors Gil Vernet.

Diumenge 18 de novembre. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. ballada de sardanes. plaça de Jaume I. diada del soci. Missa sardanista i ballada, a partir de les 12 h. cicle tardor-hivern.

Dimecres 21 de novembre. REUS. Teatre Fortuny. Festival de Tardor, cicle de joves intèrpretes. Concert amb l'orquestra Haendel de Vilaseca, cobla Reus Jove i actuació conjunta. a les 21 hores. Primer concert de celebració dels 15 anys de la cobla Reus Jove.
Obres de Toldrà, Haendel, Wagner, Oltra, Viladesau, Damaré, Gonzàlez i Serra. 

Dissabte 24 de novembre. RIUDOMS. (NOUS HORARIS). A les 12:30 des de davant de l'Ajuntament, solemne cercavila d'acompanyament de les autoritats fins a l'església; al finalitzar l'ofici, cap a les 13:45h. sardanes a la plaça de l'església. Homenatge al compositor nascut a Riudoms, Antoni Guinjoan, del que s'estrenarà una sardana "PEL LLUIS I LA ROSER" i se n'interpretarà una segona composició titulada CENT @PLECS.
També s'escoltarà alguna sardana dedicada a sardanistes de Riudoms.

Comentaris

Entrades populars