FESTA MAJOR DE CREIXELL. 16 DE SETEMBRE


El proper diumenge 16 de setembre a les 6 de la tarda ens trobareu a la plaça Major de Creixell on oferirem una ballada de sardanes en motiu de la festa major del santíssim Sagrament.

Tot seguit us passem el programa d'actes general 

- Divendres dia 14, a les 22:00h. al Casal Municipal, actuació del Grup Musical Gorg. 

- Dissabte dia 15, a les 12:00h. al camp de futbol, Partit dels juvenils Creixell-La Canonja, i a partir de les 18:00h. Triangular femení. A les 18:00h. a la plaça del Mirador CERCAVILA POPULAR amb totes les colles del Seguici. 
Tot seguit a la rambla de les moreres Animació infantil amb l'espectacle TRENCAMANDRES A les 21:30h. a la plaça del Mirador CORREFOC amb el Ball de Diables de Creixell A les 23:00h. a la plaça del Mirador, BALL DE NIT amb MONTSE&JOE TRANSFER 

- Diumenge dia 16, a les 11:15h. PROCESSÓ DEL PA BENEIT, des de l'ajuntament a l'Església. A les 1:30h. Missa solemne i processó, amb la coral Santa Rosalía i el grup Capella dels Ministrers del Beniosset de Torredembarra. A les 18:00h. a la plaça major, Sardanes amb la cobla Reus Jove. A les 19:30h. al Casal Municipal, Teatre: Falses aparences a càrrec del grup Amunt el teló. A les 21:30h. Coetada Fi de Festa davant del Casal Municipal amb el Ball de Diables de Creixell.

NO CAL DIR QUE US HI ESPEREM TROBAR, I PODEU VENIR A BALLAR SARDANES AMB LA COBLA REUS JOVE

Comentaris

Entrades populars