VÍDEO RESUM D'ACTIVITATS DEL MES DE SETEMBRE

Encetem el mes d'octubre i la tardor, amb una davallada important de les nostres actuacions. Com a contrast, curiosament el mes de setembre és un dels mesos de l'any que més treballem, i que a més a més compta a força actuacions especials o diferents.
Setembre va començar amb una tongada extra d'assaigs per tal de preparar l'estrena del nou espectacle CLÀSSICS DEL JAZZ, i també per la preparació de la Salve Regina que es canta cada any a les Borges del Camp, amb la coral verge de la riera i el cor parroquial. També la missa, que ens encarreguem de fer la part musical amb una orquestra de corda i vent, amb tres violins, violoncel, contrabaix, flauta travessera, oboè i orgue.
A part hem actuat a l'aplec de Garcia, a la festa major de les Borges del Camp, varem oferir un concert d'estrena el mateix dia 8 a les borges, el dia 10 actuavem a Reus per la diada i a Bellvei del Penedès per oferir un concert de música catalana i sardanes. I lògicament el dia 11, per la celebració de la Diada de Catalunya varem estar presents a El Catllar, L'Hospitalet de l'Infant i Cambrils. Per primera vegada vam ser convidats per participar a la festa major de Tiana, i per cloure el mes de setembre, les actuacions a la nostra ciutat, amb la celebració del 45è aplec Baix Camp, amb estrena de dues sardanes i fins i tot, actuació a l'interior del Santuari de Misericòrdia.  i la festa major petitat de Misericòrdia els dies 24 i 25 de setembre, amb l'acompanyament musical de l'Àliga de Reus, amb les seves músiques, i altres de caire festiu i popular, integrant-nos en la celebració de tot el seguici festiu de la ciutat.

Donat que hem obtingut un bon nombre de fotografies realitzades per la Glòria Nogués, en Josep Sendra, en Ramon Martí, en Jaume Cisa i l'Eduard Sendra hem pensat que després de tants quilometres, visitar diferents poblacions, assaigs fins les tantes de la nit, presentació d'un nou espectacle que fusiona cobla i jazz, les estrenes de sardanes, els concerts, aplecs i ballades, i la festa major de Reus, de tot plegat en podia sortir una bona compilació d'imatges, que barrejades amb la banda sonora de quatre dels temes que varem oferir al concert Clàssics del Jazz, poden servir per a visualitzar les nostres vivències, i les actuacions que hem realitzat durant el mes de setembre de 2011.

Podreu escoltar de fons (els enregistraments són en directe i amb un equip de so casolà) SABOR A MI (Bolero) original d'ALVARO CARRILLO. Arranjament per a cobla d'en David Estañol;   Lullaby of birdland original de George Sherring amb arranjaments per a cobla i saxo d'en JOAN JOSEP BLAY I MÁÑEZ; MOONLIGHT SERENADE (Slow) de GLENN MILLER. Arranjament per a cobla d'Eduard Sendra i finalment SILENCI BLANC (Quasi havenera) d'ESTEVE MOLERO I OLIVELLA. amb Xavi de la Salud com a solista de flugelhorn.

Ara comença una etapa de l'any on dissortadament l'ombra de les "estissorades" comença a planejar pel calendari d'activitats culturals, doncs els concerts brillen per la seva absència, i les ballades i aplecs comencen a reduïr-se de forma important, especialment al camp de Tarragona i les terres de l'Ebre (el nostre entorn geogràfic natural i lògic) i per tant, ens quedarem a casa, recuperant "les piles" després d'un estiu força carregat, i amb ganes de seguir treballant per a millorar i preparant nous projectes per si són del vostre interès.

Aquí us deixem amb el vídeo que hem preparat. Agafeu-lo com un resum cronològic de les nostres activitats que hem fet durant el setembre. Esperem que us agradi. 

COBLA REUS JOVE 

Comentaris

Entrades populars