DIVENDRES 15 D'ABRIL. TARRAGONA. AUDICIONS ESCOLARS I CLOENDA CURSETS A LES ESCOLES

El proper divendres 15 d'abril, a les 10 dél matí, tindrem a l'auditori de CATALUNYA CAIXA (Antiga Caixa Tarragona, al carrer Pere Martell), una nova edició de la festa de cloenda de la campanya sardanes a l'escola, que coordina l'Agrupació Sardanista Tarragona Dansa, amb el suport de l'ajuntament i diferents escoles tarragonines. Aquest any s'arriba a la 27a edició.
L'acte començarà amb un concert didàctic adreçat als nens i nenes, perquè s'apropin i coneguin una mica més la cobla, els seus instruments, i algunes peces del repertori de la cobla.

El repertori que podran escoltar per conèixer els instruments de la cobla és:
1) SARDANA CURTA NÚMERO 8 – NARCÍS FRÍGOLA (AMB 7 INSTRUMENTS)
2) EL CANT DELS OCELLS – PEP VENTURA I CASAS.
3) CUANDO VUELVA A TU LADO (BOLERO) - MARIA GREVER
4) EN TOMÀTIC I ELS SEUS AMICS – DANIEL GASULLA I PORTA O UNA ALTRE SARDANA DE "CAIRE INFANTIL"
5) MÚSICA NO ORIGINAL PER A COBLA ADAPTADA: CAN CAN – OFFENBACH.
6) SORPRESA
7) MARXA RADETZKY – JOHAN STRAUSS. Arranjament per a cobla

Aquesta audició preten que els alumnes participin del concert, tot ballant, cantant, dirigint a la cobla, o tot un seguit de qüestions que s'aniran plantejant al llarg del concert.

Quan acabi el concert (cap a les 11h.) es desplaçaran tots cap a la Rambla, on faran a partir de 2/4 de 12 un galop d'entrada, ballaran dues sardanes d'exhibició, i finalment un galop de sortida, com a fí de festa.

Activitats com les audicions escolars, serveixen per donar a conèixer la sardana i els instruments de la cobla. És una magnífica ocasió perquè el jovent tingui interès pel nostre conjunt més autòcton.

Comentaris