AGENDA NOVEMBRE

Benvolguts amics,
Us faciliem tot seguit, la relació d'actuacions previstes per al proper mes de novembre.
DIJOUS 4 DE NOVEMBRE. REUS. CASAL DE LA GENT GRAN. Riera d'Aragó número 11. Audició de sardanes (una hora) a les 18:30 hores. Els avis d'aquest casal celebren les festes del casal, i posaran en pràctica el que han aprés durant l'any. L'entrada és oberta a la resta de públic sardanista que desitgi anar a ballar.
DIUMENGE 7 DE NOVEMBRE. SALOU. Aplec. PLAÇA DAVANT DEL TEATRE AUDITORI DE SALOU, DAVANT L'AJUNTAMENT. Matí a les 10:30 hores, tarda a les 16:30 hores. Cobles Sant Jordi, Mediterrània i Reus Jove.
DIUMENGE 14 DE NOVEMBRE. CORNELLÀ DE LLOBREGAT. Parc de can Mercader. ballada doble. a les 11:30 hores COBLA REUS JOVE, cap a les 12.45 sardana de conjunt. tot seguit, continuarà la ballada amb la cobla LA PRINCIPAL DEL LLOBREGAT.
DISSABTE 20 DE NOVEMBRE. RIUDOMS. Festes del Beat. a les 11 sortida en comitiva des de l'Ajuntament fins a l'església. cercavila d'acompanyament de les autoritats. A les 13 hores, al finalitzar l'ofici, ballada de sardanes.
DIUMENGE 28 DE NOVEMBRE. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. A les 12 del migdia. Ballada de sardanes a la plaça del Penedès.
DIUMENGE 28 DE NOVEMBRE. ESPARREGUERA. A les 18 hores. Plaça de la Pagesia. Ballada de sardanes. (aquesta actuació pot sofrir modificacions d'horari en funció del partit entre el Barça i el Madrid, si es juga el diumenge 28)


un vídeo casolà d'un fragment de la sardana de conjunt SALOU CIUTAT PUBILLA (Novembre 2005)

Comentaris

Entrades populars