7 i 8 DE SETEMBRE. LES BORGES DEL CAMP. FESTA MAJOR


FESTA MAJOR DE LES BORGES DEL CAMP 2010
El proper dimarts 7 i el dimecres 8 de setembre tornarem un any més a Les Borges del Camp per tal de participar molt activament dels actes més destacats i tradicionals de la festa major d'aquesta població del Baix Camp.

Els actes on la cobla Reus Jove participarà són:

Dimarts 7 de setembre a 2/4 de 10 de la nit
Processó cap a l’ermita per anar a buscar la Mare de Déu de la Riera. Salutació a la Mare de Déu i inici del tradicional BALL DE DIABLES i devallada cap al poble. Arribada pel pont de l’Oriol i, a la plaça de Sant Antoni, nomenament d’alcaldessa d’honor a la Mare de Déu de la Riera.
Seguidament, cant de la Salve Regina del mestre Josep Sancho Marraco, per l’Agrupació Coral Verge de la Riera i Cor Parroquial amb acompanyament orquestral a càrrec de 6 músics de la cobla REUS JOVE, amb flauta travessera, oboè, clarinet, trompeta, fiscorn i violoncel.

La processó seguirà cap al passeig de l’Hort del Dasca, on es dispararà un espectacle pirotècnic. Tot seguit, el recorregut de la processó finalitzarà a la plaça de l'església.


L'endemà, dia 8 de setembre, Festa Major en honor a la Verge de la Riera, els actes on participarem són:
A les 12 del migdia
Solemne missa concelebrada. L’Agrupació Coral Verge de la Riera i Cor Parroquial cantaran la Missa Pontificalis de Lorenzo Perosi amb l'acompanyament musical de la cobla REUS JOVE, amb formació d'orquestra de cambra, amb violins, violoncel, contrabaix, flauta travessera, oboè i orgue.
A 2/4 de 2, a l’envelat d l'hort del Dasca, ballada d sardanes a càrrec de la cobla REUS JOVE.
A la tarda, a 2/4 de 7 de la tarda, Cant de vespres i, tot seguit, solemne processó amb la imatge de la Mare de Déu de la Riera pels carrers de la vila. A la plaça de la Font, cant de la Salve Regina, a càrrec de l’Agrupació Coral Verge de la Riera i Cor Parroquial amb acompanyament orquestral a càrrec de 6 músics de la cobla REUS JOVE

escolta un petit fragment de la Salve Regina, el passat dilluns 30 d'agost en un assaig a la plaça de l'església.
(la qualitat del vídeo no és gaire bona, però us podeu fer a la idea de la música, cantada en llatí).

Comentaris

Entrades populars