AGENDA MAIG 2010

Dissabte 1 de maig. MASPUJOLS. Aplec de sardanes. Matí a les 12h. tarda a les 18 h. Pati de les escoles. cobla Reus Jove.
Diumenge 2 de maig. TARRAGONA. 38è Aplec de sardanes Ciutat de Tarragona. Matí i tarda. NOVA UBICACIÓ: Parc del Francolí. Amb les cobles Reus Jove, Marinada, Principal de Tarragona i Cossetània. Al matí hi haurà esmorzar popular a les 10 h. Inici de l’aplec a les 11h. Tarda 16:30 h.
Diumenge 9 de maig. CALDES DE MALAVELLA. Aplec de sardanes. 16h. Parc de la sardana. 4 cobles: Ciutat de Girona, Mediterrània, Bisbal Jove i Reus Jove. Dissabte 15 de maig. CUNIT. Ballada de sardanes. A les 18 hores. Plaça Catalunya (davant el Casal i església)
Diumenge 16 de maig. POLINYÀ. Aplec de sardanes. parc dels plataners. Matí 10.30 i i tarda 16 h. cobles: Jovenívola de Sabadell, Mil·lenària (de Ceret) i Reus Jove
Diumenge 23 de maig. MÓRA D’EBRE. Aplec. Ermita de Sant Jeroni. Matí i tarda. 11 i 17 h. cobles Reus Jove i Bellpuig cobla.
Dissabte 29 de maig. CUBELLES. Lloc a designar. A la tarda. (entre 6 i 7) Ballada de sardanes.
Diumenge 30 de maig. VILAFRANCA DEL PENEDES. Al matí, ofrena pels 25 anys de l’aplec. Al finalitzar l’ofici, 6 sardanes davant l’església. plaça de Jaume I.
Diumenge 30 de maig. VILAFRANCA DEL PENEDES. tarda Aplec de sardanes. Instal·lacions esportives. 3 ballades correlatives amb les cobles Reus Jove, Marinada i Principal del Llobregat.

Comentaris

Entrades populars