PRIMÍCIA: UN PETIT TASTET DE MÚSICA

El dilluns dia 12 d'octubre, ens vam passar prop de 12 hores enregistrant el que serà el nostre setè disc de sardanes i mentre enregistravem vàrem fer alguna fotografia per tal d'immortalitzar aquesta sessió de treball (que cal dir, fou força maratoniana). Els membres que van participar a l'enregistrament van haver d'esforçar-se de valent per a completar en un sol dia, les catorze sardanes que formaven part del disc. L'enregistrament realitzat a l'auditori de Caixa Tarragona el promouen conjuntament l'Agrupació Sardanista Tarragona Dansa i la cobla Reus Jove.
Compta amb sardanes de PITU CHAMORRO, ALFRED ABAD, CARLES SANTIAGO, EDUARD SENDRA, CONRAD RAFART, ANNA ABAD, CARLES MARTÍ, LLUÍS ALCALÀ, ANTONI GUINJOAN, XAVIER PIÑOL I MARC TIMÓN.
Tots els músics, productors, director i tècnic de so a l'auditori de Caixa Tarragona
Van participar en aquest enregistrament:

Flabiol i tamborí: ALEIX VAQUÉ.

Tibles: JORDI OLESTI i NATÀLIA SEGURA.

Tenores: NÚRIA FONT i NÚRIA PUJALS.

Trompetes: JORDI GIL i CARLES MARTÍ.

Trombó: XAVIER IDIARTE.

Fiscorns: CARLES SEGURA i LLUÍS MONTSERRAT.

Contrabaix: EDUARD SENDRA.

Director musical: FRANCESC GREGORI PONS.

Tècnic de so: David Casamitjana.

Producció: Carles Herruz, Joan Ballart.

Ajudants de producció: Alfred Abad, Anna Abad.

Fotografies i àudio: Alfred Abad.

Muntatge musical i vídeo: Eduard Sendra.

En aquest petit muntatge, (amb so en directe, amb un sol micro i sense tractar-se d'un enregistrament professional) podràs trobar-hi un petit tastet musical de diferents sardanes que conformen aquesta producció, on s'hi poden trobar moltes estrenes, un 100% de sardanes inèdites discogràficament parlant i amb un denominador comú: la joventut.

Escolta aquest fragment (amb 7 sardanes) i si t'atreveixes, pots deixar els teus comentaris per mirar d'esbrinar quines sardanes del CD hi pots reconèixer.


El proper 20 de desembre el podràs adquirir al concert de presentació que es celebrarà a l'auditori de Caixa Tarragona. Si no pots assistir-hi, tindràs una segona oportunitat el diumenge 3 de gener de 2010 al teatre Bartrina de Reus...

Comentaris

Entrades populars