LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA

El divendres 11 de setembre, celebrem la Diada Nacional de Catalunya. La nostra festa per excel·lència. A moltsa indrets del país volen celebrar ballades de sardanes. Cada any rebem múltiples peticions de diverses poblacions per anar a oferir una ballada de sardanes. Per desgràcia, l'agenda no permet celebrar més de 3-4 ballades en una diada on si es pogués, en faríem 15 o 20.

En aquesta ocasió la jornada començarà al matí a les 10:30 hores a l'ermita de Sant Antoni d'Altafulla on la Reus Jove oferirà una ballada fins a les 11:30 hores, on està previst que comenci la missa.
Tot seguit, ens traslladarem a la torre d'en Guiu de El Catllar per oferir la ballada de sardanes a la una de la tarda. Tot seguit, a les 14 hores serviran una magnífica paella d'arròs.

Havent dinat per recuperar forces, ens dirigirem a l'Hospitalet de l'Infant, on a les 6 de la tarda començarà una ballada de sardanes que es celebrarà a la plaça de Catalunya.

Per cloure aquesta jornada maratoniana, finalitzarem la ronda de ballades al parc del pescador de cambrils, a la pèrgola, on a partir de les 9 del vespre (NOU HORARI, MODIFICAT) oferirem la última ballada del dia.

Ja veieu que la oferta és variada i esperem trobar-vos en alguna de les nostres ballades.

Que tingueu una bona Diada!


Per tu Maria de Manel Saderra i Puigferrer. Una de les sardanes que la Reus Jove va interpretar al concert Gala Final de la Sardana de l'any 2007 al teatre Fortuny de Reus el 10 de maig de 2008

Comentaris

Entrades populars