BALLADA CLÀSSICS DE LA SARDANA. GRANS ÈXITS. VILAFRANCA DEL PENEDÈS

El proper diumenge 9 de febrer a partir de les 12 del migdia serem a la Rambla Sant Francesc de Vilafranca del Penedès, on oferirem una nova ballada del cicle d'hivern.
En aquesta ocasió serà una ballada un tan "especial", ja que ens han demanat des de Vilafranca Sardanista, si els podíem programar una audició de sardanes d'aquelles tant conegudes, clàssiques, de grans èxits de sempre.

Així doncs, hem titulat aquesta actuació com la BALLADA CLÀSSICS DE LA SARDANA. GRANS ÈXITS.

1) CAVALLERESCA - JOAQUIM SERRA I COROMINAS
2) BONA FESTA - JOSEP VICENS I JULI "XAXU"
3) PER TU PLORO - PEP VENTURA I CASAS
4) ESCALENCA - PERE MERCADER I ANDREU
5) JORN ALEGRE - JOSEP SERRA I BONAL 
6) ÉS LA MORENETA - ANTONI CARCELLER I TOSCA
7) RECORD DE CALELLA - VICENS BOU I GELI
8) MARIA DE LES TRENES - JOSEP SADERRA I PUIGFERRER
9) TOSSA BONICA - FRANCESC MAS I ROS
Les sardanes seran de 7 tirades.
 
Esperem que us animeu a venir a aquesta ballada singular, pel repertori de noms clàssics i reconeguts, i amb el denominador comú de ser autors molt programats per la majoria de cobles, i tots ja traspassats. No és gaire habitual que la nostra cobla toqui sardanes antigues, doncs la filosofia d'una cobla jove, és tocar majoritàriament autors actuals, amb un percentatge més alt de sardanes programades amb autors vius.
 
No vol dir pas que hi estiguem renyits, sinò que els temps avancen, i que tenen bona qualitat tant les antigues com les actuals.
Aquest diumenge farem un salt en el temps i recuperarem el repertori de qualsevol ballada que es programava fa mig segle.
 
US HI ESPEREM!!!

Comentaris

Entrades populars