AGENDA DESEMBRE 2009

La cobla Reus Jove tancarà aquest any 2009 amb un balanç força positiu, amb 134 "bolos" i un grapat de quilòmetres. Des d'aquest blog us volem agraïr el vostre suport i com sempre, esperem poder-vos saludar en alguna de les nostres actuacions.

Diumenge 6 de desembre. CUNIT. Ballada de sardanes. Plaça de Catalunya(davant del casal) 11.30 hores. En cas de mal temps es celebrarà al mateix Casal.
Dimarts 8 de desembre. REUS. Ballada de sardanes. plaça del Baluard. A les 12 h. Diada del soci del Patronat Sardanista de Reus.
Diumenge 13 de desembre. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. Ballada de sardanes a les 12 hores. Plaça Penedès. (Hi haurà l'estrena d'una sardana)
Diumenge 13 de desembre. SILS. Doble ballada de sardanes. Diada dedicada als socis de l'agrupació de sardanistes Francesc Mas Ros de Sils. A les 16:30 h. Pavelló municipal. (davant la plaça dels Esports). Tot seguit, continuarà la ballada amb la cobla La Principal d'Olot. Entrada lliure.

Diumenge 20 de desembre. TARRAGONA. El Serrallo. Passeig Marítim. Ballada de sardanes. a les 12 del migdia. Cloenda del Xè aniversari de la colla Toc de Dansa. Acte de cloenda Campionat territorial i Xè aniversari Toc de Dansa. En cas de mal temps, es celebrarà al Refugi del Moll de Costa, al costat mateix del Serrallo.
el dia 20 veurà la llum el CD "Un camí d'il·lusions" amb 14 sardanes inèdites. Aquest serà l'aspecte que tindrà el disc quan el tingueu a la mà.
Diumenge 20 de desembre. TARRAGONA. Auditori Caixa Tarragona. A les 18 hores. Presentació del nou disc compacte titulat "UN CAMÍ D'IL·LUSIONS". Cloenda del Xè aniversari de la colla Toc de Dansa. Concert amb les cobles Reus Jove i Maricel de Sitges. (Nota: les entrades es poden recollir a la sala d'exposicions de Caixa Tarragona. El concert té una entrada-donatiu de 2,5 euros que va destinada en la seva totalitat al programa d'ajuts a activitats socials i culturals de la Fundació Caixa Tarragona).

A Montserrat de Joaquim Serra. Aquesta serà la sardana que clourà el concert que oferiran les dues cobles a l'auditori de Caixa Tarragona. Escolta en versió de la Principal del Llobregat i la Reus Jove al teatre Fortuny de Reus.

Comentaris

Entrades populars