AGENDA ABRIL 2021


Molt bon dia a tothom!

AGENDA MES D'ABRIL

Us comuniquem tot seguit les anul·lacions (amb pretext covid19) i la poca o nul·la activitat que es mantindrà en peu, durant el mes d'abril, sempre que no hi hagi noves restriccions o resolucions del govern.

Us havíem anunciat el divendres 2 d'abril a Cambrils la nostra actuació a la processó del sant enterrament, però han estat anul·lats els actes de setmana santa.
A hores d'ara, mentre redactem el present comunicat, no us podem garantir tampoc que el diumenge 25 d'abril es pugui dur a terme l'aplec de Santa Coloma de Farners.

De moment l'agenda encara és força tímida, però destaquem dos grans concerts previstos pel mes d'abril:

El diumenge 18 d'abril al migdia a l'Hospitalet de Llobregat amb un interessantíssim concert de la cobla amb el director convidat Jordi León, les interpretacions musicals de la cobla Reus Jove i també comptarem amb el percussionista Xavi de la Salud. Al començament de l'acte actuarà un esbart de dansa catalana.
Al concert s'hi podran escoltar sardanes i música per a cobla.

El divendres 23 d'abril ens trobareu a Vila-seca, on a partir de les 19:15 hores on oferirem el nou espectacle MÚSIQUES DEL MÓN 2021 amb un reguitzell de sardanes i bona música, l'acte anirà alternat amb altres elements de la cultura tradicional i popular catalana (danses amb l'esbart Ramon d'Olsina) i en cas que es pugui ballar, també hi haurà alguna sardana de plaça per ballar-la (de 7 tirades).

A hores d'ara no us podem donar més detalls ni novetats tot i que ens agradaria molt poder ampliar poc a poc, el calendari de l'agenda d'actuacions.

Pel mes de maig, també us comuniquem la transformació en un doble concert de tarda de l'aplec de Caldes de Malavella previst pel diumenge 9 de maig, on la Reus Jove havia de participar-hi però al no ser tot el dia, hem acordat amb els organitzadors posposar la nostra actuació a l'any vinent, confiant en poder ja recuperar la normalitat.
Aquell dia a la tarda la Ciutat de Girona i Bisbal Jove faran un concert per substituir l'aplec, ja que de forma incomprensible arreu del nostre país encara no s'està deixant ballar sardanes de forma generalitzada, malgrat hi ha poblacions que si que ho autoritzen.

El dissabte 15 de maig a l'Espluga de Francolí. Gala final de la Super Sardana de l'Any. 
Al matí, a la plaça de l'Església hi haurà una ballada de sardanes (si les condicions sanitàries ho permeten) o sino, es transformarà en concert.
A la tarda, al teatre del Casal, concert per escollir la super sardana de l'any al teatre del Casal amb les cobles Contemporània i Reus Jove.

El diumenge 30 de maig està anunciat l'aplec del Morell, però encara no tenim notícies de si es podrà celebrar. Estem pendents de rebre notícies al respecte.

Pel mes de juny els aplecs de sardanes tampoc els tenim definits, però comencem a rebre algunes bones notícies, amb la idea de transformar l'aplec en algun tipus de concert.
Properament esperem poder-vos donar més informació de l'agenda

Tenim l'agenda oberta per a la contractació i esperem poder oferir-vos el bo i millor del nostre repertori.

Recordeu que ens podeu seguir a les xarxes socials facebook, instagram i twitter, i veure desenes de vídeos de les nostres actuacions al nostre canal de Youtube.

Que passeu una bona setmana santa i esperem que després de les vacances, l'activitat es vagi reactivant amb una mica més de normalitat.

Una forta abraçada i fins aviat,

 

Cobla REUS JOVE 

 


 

Comentaris

Entrades populars