AGENDA AGOST 2020 - COBLA REUS JOVE

Bona tarda amics i amigues sardanistes;

Us fem arribar l'agenda del mes d'agost de 2020, sempre amb permís del covid19, de la por, de les mesures de seguretat, de la estigmatització de la cultura (segura) com a possible focus de contagi, però als bars sense mascareta i sense distància "no passa res..."

Així doncs, aquesta és la reduïda agenda que ha quedat, després que com va dir aquell, "nos hemos cepillado el estatuto catalán..." doncs ara alguns ajuntaments, amb l'excusa de la por, i en realitat de sanejar les arques municipals, i sobretot, de no trencar-se el cap en llegir normatives i aplicar mesures de seguretat, doncs el camí més senzill i fàcil és suspendre i no pensar que moltes persones viuen i treballen de la cultura...

TAMBÉ UN GRAN APLAUDIMENT I MOSTRES IMMENSES D'AGRAÏMENT A LES ENTITATS I AJUNTAMENTS QUE SI HAN CONTINUAT AMB LA PROGRAMACIÓ CULTURAL JA PREVISTA PEL MES D'AGOST.


AGENDA REDUÏDA D'AGOST:

Diumenge 2 d'agost. ROCAFORT DE QUERALT. Ballada de sardanes de festa major. a les 11h. pista poliesportiva (hora i lloc pendents encara de protocols de seguretat - procicat) informarem puntualment.

Dissabte 8 d'agost. VIMBODÍ. Concert de festa major. a les 12 hores. Plaça Major. Concert Músiques del món amb la cobla Reus Jove i el percussionista Xavi de la Salud.

Dissabte 8 d'agost. LA RIBA Concert de festa major. A les 19 hores. Pista esportiva del Casal Ribetà.  Amb el percussionista Xavi de la Salud.

Dilluns 10 d'agost. BOTARELL. Audició-concert a les 12:30 hores (després de missa). lloc a determinar. festa major de sant llorenç

Diumenge 16 d'agost. VILAPLANA. Concert de música per a cobla. Substitueix l'aplec de sardanes de La Mussara. Tarda (hora i lloc a determinar)

Dimecres 19 d'agost. TARRAGONA. Concert d'estrena EL MAGÍ DE LES TIMBALES. Un espectacle en clau 100% tarragonina, amb la recuperació de diverses obres que fa dècades que no s'interpreten, amb dues estrenes absolutes i amb la primera audició de l'obra Records d'Irlanda en la seva versió simfònica (cobla i percussió)
S'interpretaran obres de: J.M. Malato; J. Gols; J.M. Llorens, M. Havart; J. Juncà; R. Guinovart; R. Blanch; X. Gols; P. Llunell; Alfred i Anna Abad. Hi haurà estrena pòstuma de Joan Andreu i tindrem estrena del mestre Francesc Rius.
Al camp de Mart a les 18.30 hores. COBLA REUS JOVE sota la direcció del director convidat Miquel Massana.
CONCERT GRATUÏT però per control d'aforament cal demanar les invitacions a la web www.tarracoticket.cat (encara no es poden encarregar actualment)
[properament més informació detallada: Cartell i programa]

Dilluns 24 d'agost. EL MASROIG. Festa major de Sant Bartomeu. Processó, sardanes, jotes i ball de vermut. a les 11.45h.

Diumenge 30 d'agost. CALELLA. Doble d'estiu. (en format concert) a partir de les 19 hores al passeig de Manuel Puigverd. Cobles Reus Jove i La Principal del Llobregat.


ACTUACIONS PENDENTS DE CONFIRMACIÓ (pendents de permisos municipals)
Dissabte 29 d'agost. CAMBRILS. Concert enlloc del 40è aplec de la Sardana.
Dissabte 15 d'agost. Possible concert a la tarda (encara no confirmat)


ACTUACIONS SUSPESES... (amb el pretext de pandèmia covid19)
Dissabte 1 d'agost. MORA D'EBRE. Aplec de la sardana. tarda i nit. cobles vents de riella i reus jove
Diumenge 2 d'agost. EL MORELL. (AJORNAT A FUTURA DATA) Concert músiques del món. A les 21 hores.
Dimarts 4 d'agost. VILA-RODONA. 20h. ballada de sardanes de festa major. plaça dels arbres
Divendres 7 d'agost. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. 22 hores. ballada del cicle d'estiu.
Dissabte 8 d'agost. SALOU. festa major. Nits daurades. exhibició colles tarragona dansa i cobla reus jove i ballada sardanes.
Dimarts 11 d'agost. SANT LLORENÇ D'HORTONS. Ballada de festa major 18h.
Divendres 14 d'agost. CALAFELL. Ballada de sardanes. cicle d'estiu 22h.
Dissabte 15 d'agost. VALLMOLL. Ballada de sardanes de festa major. A les 13h.
Dissabte 22 d'agost. COMA-RUGA. aplec de sardanes. (tarda a les 20h) cobla reus jove, nit a les 23h. cobla sant jordi
Dimarts 25 d'agost. RIBA-ROJA D'EBRE. Ballada sardanes i concert vermut. A les 12h.

#LaCulturaNoEsSuspenEsProrroga
#CulturaSegura
#Covid19

Més informació i actualitzacions a les nostres xarxes socials






Comentaris

Entrades populars