TORNEM!!! EL PROPER 24 DE JUNY NOVAMENT OFERIREM LA NOSTRA MÚSICA EN DIRECTE


Molt bon dia sardanistes!!!

Com esteu?

Us trobem molt a faltar...

Nosaltres tenim moltes ganes de tornar a fer música, a tocar sardanes i música per a cobla!

ESTEM PREPARATS!    
i ben aviat tornarem a poder compartir música amb vosaltres...


Avui dimecres 18 de juny us podem avançar diverses cosetes
que poc a poc, tímidament van evolucionat...

Naturalment s'han suspès prop de 40 actuacions en tot aquest temps, però comencem a veure la sortida del final del túnel, i la llum ja l'apreciem aprop  😉

Si el virus o les autoritats (o les inclemències meteorològiques) no ho impedeixen...  us podem comunicar que:

Dimecres 24 de juny, Diada de Sant Joan, tornarem a l'activitat, oferint un concert amb sardanes i música per a cobla.  

Hi haurà una estrena (6 anys després de la seva mort) del compositor Tomàs Gil i Membrado
I naturalment no podia ser en un altre lloc tant simbòlic com el poble que el va veure nèixer l'any 1915. Parlem d'Horta de Sant Joan.

Properament us podrem donar més informació de l'acte i el cartell anunciador. Dimecres 24 de juny a la tarda us esperem a totes i tots a la Plaça de Catalunya d'aquest bonic municipi de la Terra Alta.


També us volem anunciar un petit avançament de l'agenda que ha sofert molts canvis pel mes de juliol: ajornaments, suspensions, i també alguns canvis per la situació d'emergència

De moment no tindrem aplecs o ballades com els coneixem fins ara, i alguns encara estan esperant a última hora per prendre una decisió definitiva.

Confirmem però que ens podreu trobar a:

Dissabte 11 de juliol EL PLA DE SANTA MARIA, l'aplec es transformarà en un concert de música per a cobla (a la tarda-vespre, abans de sopar)

Dijous 16 de juliol. CAMBRILS. A les 20 hores, La ballada del Carme es transforma en un concert

Divendres 17 de juliol. ELS PALLARESOS. Tarda-vespre (pendent confirmar horaris definitius) CONCERT commemoratiu dels 150 anys del mestre Josep Gols i Veciana Recuperació de diverses sardanes del mestre Gols i d'un altre autor local, Rafael Galea.
Properament rebreu més informació específica de l'acte

Diumenge 26 de juliol RODA DE BERÀ. A les 20 hores, plaça de Sant Jaume. CONCERT

Us hem d'informar que de mutu acord amb els organtizadors l'aplec de la Mussara (12 juliol) i el d'Hospitalet de l'Infant (18 de juliol) han estat suspesos per no poder-se ballar o per no poder complir amb les mesures de seguretat. Igualment hem parlat amb els organitzadors per si és viable intentar traslladar a nova data l'actuació sigui fent una ballada més endavant o bé un concert (parlem probablement de setembre-octubre)

Resta pendent d'autorització a nivell d'ajuntaments les possibles celebracions de l'aplec del Vendrell (19 de juliol) i del concert de la Casa Canal de Mollerussa (24 de juliol). Tenim esperances que puguin rebre el vist-i-plau i desenvolupar amb les mesures oportunes les dues actuacions.

Falta saber si es podrà celebrar aplec de Torredembarra (25 de juliol) o quina decisió prenen  els organitzadors.

De cara al mes d'agost, encara està tothom molt a l'expectativa de com evoluciona tot...

A mesura que vagi avançant el mes de juny, pensem que a primers de juliol tindrem una visió més aproximada de com podrà desenvolupar-se el mes d'agost i quines actuacions es podran dur a terme i quines es suspendran. us n'informarem tant aviat com tinguem novetats.

Estem treballant intensament per poder tornar amb les màximes garanties i oferir el bo i millor del nostre repertori

Aprofitem per a saludar-vos ben cordialment,

Comentaris

Entrades populars