INICIEM EL MES DE JUNY - NOTÍCIES DE LA COBLA REUS JOVE

Comencem el mes de juny, on tradicionalment la nostra activitat és un bullici d'aplecs sardanistes, la celebració del Corpus, el dia Universal de la Sardana, Sant Joan i la festa major de Sant Pere.

Dissortadament, davant d'aquesta situació tant excepcional no podrà ser.

Malauradament, ens seguim quedant a casa en motiu de la pandèmia del covid19 i per les suspensions justificades en alguns casos, i en d'altres no tant... però ja comencem a veure la llum del final del túnel i desitgem que ben aviat ens puguem tornar a trobar amb tots vosaltres, i sinó és viable, doncs concerts i audicions comentades, però poder-ho compartir amb tots vosaltres. Us enyorem i us trobem molt a faltar.

Us deixem amb una obra mestra del mestre Juli Garreta, la sardana JUNY que vam interpretar en el concert de la Casa Canal de Mollerussa.



#LaCulturaNoEsSuspenEsProrroga

Des de la Cobla Reus Jove seguirem atents a l’evolució dels esdeveniments, en permanent contacte amb les autoritats corresponents i es prendran les mesures que s’indiquin en tot moment.

Us enviem una forta abraçada semi-confinada!

Cuideu-vos al màxim, i esperem retrobar-nos ben aviat per les places del nostre país!

#Covid19
#Desescalada
#Desconfinament
#NovaNormalitat


En aquests vídeos podeu trobar el concert dels 25 anys del Cor Mestral de Reus que vam oferir conjuntament les dues formacions al Teatre Fortuny de Reus el 27 de juny de 2014.
Esperem que us agradi, i si ho voleu, podeu veure la resta del concert sencer clicant quan acabi el vídeo de vimeo, a la segona part, i l'estrena del final amb la Dama de Reus.

 

Comentaris

Entrades populars