ACTUALITAT. NOVETATS. PLA DE CONTINGÈNCIES COVID 19

SUSPENSIÓ D'ACTES FINS AGOST
Benvolguts amics i amigues,

Com esteu?

Esperem que us trobeu bé de salut! Portem ja prop de dos mesos des de que va començar aquest greu episodi del Coronavirus.

Degut a la crisi generada per la pandèmia del COVID-19  des de la Cobla Reus Jove amb molta tristesa us comuniquem la suspensió de més actes sardanistes i actuacions de la cobla:

Dissabte 6 de juny. Aplec de Vandellòs.

Diumenge 7 de juny. Aplec de Primavera i Fira de la Cirera de Bràfim.

Diumenge 14 de juny. Processó de Corpus de Reus.

Dissabte 20 de juny. Aplec Verge de la Riera de Les Borges del Camp.

Diumenge 21 de juny. Concurs de colles sardanistes de Reus.

Diumenge 28 de juny. Festa Major de Reus. Cercavila matí i tarda amb l'Àliga de Reus. Nit solemnes Completes de festa major.

Dilluns 29 de juny. Festa Major de Reus. Tarda Processó de Sant Pere.

Dissabte 4 de juliol. Calafell. ballada de sardanes a la nit.

Divendres 14 d'agost. Calafell. ballada de sardanes a la nit.


Algunes de les actuacions suspeses, queda pendent saber si es podran recol·locar més endavant o si s'anul·laran definitivament.

Queda ajornada la ballada anunciada pel 17 de juliol a Tarragona, que es posposa al mes de setembre. Concretament el dissabte dia 12/09 a les set de la tarda.

Som conscients de les incerteses i dificultats que passa la societat i el nostre país, però malgrat tot reiterem amb fermesa el lema unitari del sector artístic:

#LaCulturaNoEsSuspenEsProrroga

Des de la cobla Reus Jove seguirem atents a l’evolució dels esdeveniments, en permanent contacte amb les autoritats corresponents i es prendran les mesures que s’indiquin en tot moment.

La prioritat de la Cobla Reus Jove és la salut tant dels sardanistes, públic en general que assisteixi a les nostres actuacions, com la dels músics de l’entitat, per la qual cosa les decisions que es prenguin aniran en aquesta línia, sempre respectant i acotant les indicacions de les autoritats.

ESTEM TREBALLANT EN LA REDACCIÓ D'UN PLA DE CONTINGÈNCIES per fer front a la nova situació arrel de les afectacions del COVID19, per veure com i quan es podran reemprendre els assaigs, amb quines condicions, quan podrem tornar a actuar a la via pública o en sales de concert i per veure quines mesures de seguretat caldrà adoptar tant per part de músics com per part d'organitzadors i del públic assistent.

Aquesta crisi ens ha de reforçar a tots plegats, i hem de ser capaços des del món de la sardana de saber-nos readaptar a les noves situacions. Cal ser valents i aconseguir canviar coses dels nostres protocols, de les maneres de fer de "tota la vida" i modificar allò que sigui necessari per aconseguir fer possible que la cultura catalana i la nostra estimada sardana continuin ben vives i presents a la societat catalana.

Mentrestant, des de casa podeu recuperar vídeos dels nostres concerts, tot visitant el nostre Canal a YOUTUBE http://www.youtube.com/user/reusjove

Us enviem una forta abraçada confinada!

Cuideu-vos al màxim, i esperem retrobar-nos ben aviat per les places del nostre país!


#Fase1

#Desconfinament

#Desescalada

#NovaNormalitat

#Covid19 #joemquedoacasa #quedatacasa #joactuo



Comentaris

Entrades populars