SUSPENSIÓ D'ACTES FINS AL MES DE JUNY

Bon dia amigues i amics,

En primer lloc, esperem que estigueu tots bé de salut. Aquesta premisa és fonamental per a que tots plegats puguem tornar a gaudir de la sardana ben aviat.

Hem de comunicar-vos la suspensió/ajornament dels següents actes que teníem previstos:
  • Dissabte 2 de maig. Salomó QUEDA SUSPESA
  • Dissabte 2 de maig. Torredembarra.  QUEDA SUSPESA
  • Diumenge 10 de maig. CALDES DE MALAVELLA. Aplec de sardanes (tot el dia) QUEDA AJORNAT i es trasllada al dissabte 5 de setembre en sessió de tarda i nit (amb les mateixes cobles: Bisbal Jove, Reus Jove, Ciutat de Girona)
  • Diumenge 31 de maig. Aplec de sardanes del Morell. QUEDA SUSPÈS En funció de l'evolució de la pandèmia es prendrà una decisió per decidir si es pot celebrar més endavant o si es suspèn l'activitat definitivament.
  • Dissabte 20 de juny. Aplec de sardanes de Les Borges del Camp. QUEDA SUSPÈS En funció de l'evolució de la pandèmia es prendrà una decisió per decidir si es pot celebrar més endavant o si es suspèn l'activitat definitivament.

PENDENT DE RESOLUCIÓ:
Així mateix, s'està pendent de saber com evolucionaran les actuacions previstes pels propers mesos. La resta dels actes programats pel mes de juny a dia d'avui encara és una incertesa aventurar-se a parlar de si es podran tirar endavant amb normalitat o si també hi haurà afectacions. Cal esperar com evoluciona durant les properes setmanes.

Estem treballant en veure com es poden intentar reprogramar en una futura data aquests actes. Som conscients de les dificultats, i que ens trobem davant d'uns fets excepcionals. 

Tant de bo aquestes i moltes altres activitats puguin celebrar-se més endavant. Els músics són persones que també han de pagar hipoteques, crèdits, factures, subministraments de llum, gas, telecomunicacions i naturalment alimentació. Fem una crida especialment a les administracions i les entitats culturals perquè en la mseura del possible, mirin de reprogramar totes les contractacions. La solució no passa per suspendre o anul·lar directament l'activitat cultural.

Des del món de la cobla i la sardana pensem que ens hem de sumar a la crida que molts altres artistes han fet en les últimes setmanes:
#LaCulturaNoEsSuspenEsProrroga

Des de la cobla Reus Jove seguirem atents a l’evolució dels  esdeveniments, en permanent contacte amb les autoritats corresponents i es prendran les mesures que s’indiquin en tot moment. 
La prioritat de la Cobla Reus Jove és la salut tant dels sardanistes, públic en general que assisteixi a les nostres actuacions, com la dels músics de l’entitat, per la qual cosa les decisions que es prenguin aniran en aquesta línia, sempre respectant i acotant les indicacions de les autoritats.


Mentrestant, des de casa podeu recuperar vídeos dels nostres concerts, tot visitant el nostre Canal a YOUTUBE:

Us enviem una abraçada confinada!

Cuideu-vos al màxim, i esperem retrobar-nos ben aviat per les places del nostre país!


#covid19
#QuedatACasa
#JoActuo
#EnsQuedemAcasa




Comentaris

Entrades populars