COMUNICAT SUSPENSIÓ D'ACTES ABRIL I MAIG 2020




Bon dia amigues i amics,


En primer lloc, esperem que estigueu tots bé de salut. Aquesta premisa és fonamental per a que tots plegats puguem tornar a gaudir de la sardana ben aviat.

Hem de comunicar-vos la suspensió/ajornament dels següents actes que teníem previstos:
  • Divendres 10 d'abril. Cambrils. 21h. Processó del Sant Enterrament. QUEDA SUSPESA.
  • Dissabte 18 d'abril. La Canonja. Concert 150 anys Josep Gols. QUEDA AJORNAT.
  • Dijous 23 d'abril. EL MORELL. 17h. ballada de sardanes (sant jordi) QUEDA AJORNAT.
  • Dijous 23 d'abril. LA SELVA DEL CAMP. 19:30h. ballada de sardanes (sant jordi) QUEDA SUSPESA.
  • Dissabte 25 d'abril. HORTA DE SANT JOAN. 13.30 hores Concert vermut i ballada de sardanes (festes d'abril)  QUEDA SUSPESA.
  • Diumenge 26 d'abril. SANTA COLOMA DE FARNERS. Aplec de sardanes al parc de sant salvador (tot el dia)   QUEDA SUSPESA.
  • Diumenge 10 de maig. CALDES DE MALAVELLA. Aplec de sardanes (tot el dia) QUEDA AJORNAT => es trasllada al dissabte 5 de setembre en sessió de tarda i nit (amb les mateixes cobles: Bisbal Jove, Reus Jove, Ciutat de Girona)
PENDENT DE RESOLUCIÓ:
Així mateix, s'està pendent de saber com evolucionaran les actuacions previstes pel dissabte 2 de maig on tenim previstes les nostres actuacions a Salomó i Torredembarra. 
El dia 31 de maig hi ha anunciat l'aplec de sardanes del Morell. En funció de l'evolució de la pandèmia es prendrà una decisió a finals del mes d'abril per decidir si tira endavant o si es suspèn l'activitat.

Els actes del mes de juny a dia d'avui encara és una incertesa aventurar-se a parlar de si es podran tirar endavant amb normalitat o també hi haurà afectacions. Cal esperar com evoluciona durant les properes setmanes.

Estem treballant en veure com es poden intentar reprogramar en una futura data tots aquests actes. Som conscients de les dificultats, i que ens trobem davant d'uns fets excepcionals. Tant de bo aquestes i moltes altres activitats puguin celebrar-se més endavant. Els músics són persones que també han de pagar hipoteques, crèdits, factures, subministraments de llum, electricitat, gas, telecomunicacions i naturalment alimentació. Fem una crida especialment a les administracions per tal que mirin de reprogramar totes les contractacions. La solució no passa per suspendre o anul·lar directament l'activitat cultural.
Des del món de la cobla i la sardana pensem que ens hem de sumar a la crida que molts altres artistes han fet en les últimes setmanes
#LaCulturaNoEsSuspenEsProrroga

Des de la cobla Reus Jove seguirem atents a l’evolució dels esdeveniments, en permanent contacte amb les autoritats corresponents i es prendran les mesures que s’indiquin en tot moment. La prioritat de la Cobla Reus Jove és la salut tant dels sardanistes, públic en general que assisteixi a les nostres actuacions, com la dels músics de l’entitat, per la qual cosa les decisions que es prenguin aniran en aquesta línia, sempre respectant i acotant les indicacions de les autoritats.

Mentrestant, des de casa podeu recuperar vídeos dels nostres concerts, tot visitant el nostre Canal a YOUTUBE http://www.youtube.com/user/reusjove

Us enviem una abraçada confinada!

Cuideu-vos al màxim, i esperem retrobar-nos ben aviat per les places del nostre país!


#QuedatACasa
#joactuo
#ensquedemacasa

#covid19



Comentaris

Entrades populars