AGENDA GENER 2020

Benvolguts amics i amigues:

Us fem arribar, actualitzada, la nostra agenda pels mesos de gener, febrer i març de 2020.

GENER 2020:
Diumenge 5 de gener. REUS. A les 19 hores. Cavalcada de Reis. Cercavila d'acompanyament dels Reis Mags. La cobla Reus Jove acompanyarem al rei negre.


Dissabte 11 de gener. ELS PALLARESOS. Ballada de sardanes de festa major. A les 12 del migdia, a la carpa situada a l'avinguda Catalunya, davant mateix de l'Ajuntament.


Diumenge 12 de gener. L'HOSPITALET DE LLOBREGAT. Ballada de sardanes. A les 11:30 hores. Plaça de l'Ajuntament.

Diumenge 19 de gener.  VILAFRANCA DEL PENEDÈS. Ballada de sardanes. A les 12 hores. Rambla de Sant Francesc. cicle d'hivern. 
FEBRER:
Diumenge 2 de febrerVILAFRANCA DEL PENEDÈS. 12 migdia. Ballada de sardanes. Rambla Sant Francesc. Cicle d’hivern
Diumenge 2 de febrer. OLESA DE MONTSERRAT 17 hores. Aplec de sardanes d'hivern. Lloc: Unió Excursionista de Catalunya d'Olesa,  C/Vall d'Aran 2; OLESA DE MONTSERRAT
A les 17 hores, cobla Vila d'Olesa, cap a les 18.15h. sardana de conjunt i tot seguit, actuarà la cobla Reus Jove.
Diumenge 16 de febrer. REUS. Teatre Bràvium. A les 18:30 hores. Presentació del nou espectacle "ANIVERSARIS". Sardanes i música per a cobla.  Direcció musical d'en Francesc Gregori. Properament tindreu més informació de la programació. 
La participació dels músics serà totalment desinteressada i la recaptació de les entrades van destinades íntegrament al manteniment i conservació de les instal·lacions de Bràvium Teatre, que acull els assaigs de la cobla des de 1998.  
Podeu fer la reserva de les vostres entrades a les taquilles i a la pàgina web del mateix teatre http://www.braviumteatre.com/entrades/  


MARÇ:
Diumenge 22 de marçVILAFRANCA DEL PENEDÈS. 12 migdia. Ballada de sardanes. Rambla Sant Francesc. Cicle d’hivern

Diumenge 29 de marçCAMBRILS. Ballada de sardanes a les 12h. Mollet del Rec (davant club nàutic de Cambrils)


Moltes de les vostres entitats sardanistes esteu preparant el calendari d'activitats sardanistes per al 2020. 

Com ja sabeu, la cobla Reus Jove des de fa 22 anys està portant a terme un conjunt d'actuacions més enllà de les habituals ballades de sardanes i aplecs, i us podem oferir tota mena d'acompanyaments musicals com ara cercaviles, processons, acompanyaments musicals d'una missa.

Una de les nostres especialitats és el concert, tant en teatres i auditoris, com en la vessant més festiva en la modalitat de concert-vermut, el café-concert i també els acompanyaments d'elements del seguici festiu (gegants, nans, àligues, i altres elements del bestiari popular de Catalunya)

No cal dir que estarem encantats de poder-vos oferir, sense cap compromís, el nostre pressupost per a les vostres activitats.


No dubteu en contactar amb el nostre representant, qui us atendrà amb tota cordialitat per mirar de trobar l'oferta que més s'ajusti als vostres interesos com a entitat sardanista.

Podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic reusjove@gmail.com o per telèfon al 639 39 44 19 (Eduard Sendra)

Recordeu que podeu seguir la nostra actualitat i seguir-nos als canals propis de les xarxes socials:


Aprofitem per a saludar-vos molt cordialment i desitjar-vos unes bones festes, plenes de salut, pau i amor,

Bon Nadal i Feliç Any Nou!

Comentaris

Entrades populars