AGENDA NOVEMBRE 2019

Benvolguts amics i amigues:

Us fem arribar, actualitzada, la nostra agenda pel mes de novembre

Dissabte 23 de novembre. RIUDOMS. Festes del Beat Bonaventura. Acompanyament d'autoritats a les 11:30 hores des de l'ajuntament fins a l'església parroquial. Tot seguit hi haurà missa. En finalitzar l'ofici religiós, hi haurà una ballada de sardanes  Cap a les 13:20 hores (aproximadament) 


Diumenge 24 de novembre. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. Ballada de sardanes en motiu de la Diada del Soci. A les 12 del migdia a l'esglesia de Santa Maria missa del sardanista amb l'interpretació d'una sardana ballada per la colla sardanista CIRCELL. Tot seguit, a les 13 hores (en finalitzar la missa) ballada a la plaça de Jaume I i en acabar l'acte, petit refrigeri per a tots els assistents


Dissabte 30 de novembre. LA RIBA. Ballada de sardanes de festa major en honor a Sant Andreu. A les 13 hores al Casal Ribetà. Hi haurà un refrigeri solidari per a tots els assistents.


Dissabte 30 de novembre. TARRAGONA. Teatre Metropol.
SARDANSA, Concert emmarcat dins els actes del 40è aniversari de l'Agrupació Sardanista Tarragona Dansa.

Un espectacle que barrejarà la música de la sardana amb diferents modalitats de dansa, des de la vessant més clàssica, les coreografies confeccionades expressament per a l'ocasió amb la participació de diversos grups tarragonins (esbarts, grups de dansa contemporània, corals, colles sardanistes, i les interpretacions musicals de la Cobla Reus Jove (i moltes sorpreses que encara no us podem desvetllar. Estigueu atents a les xarxes socials).

No hi falteu! concert molt recomanat




Avanç de programació desembre:

Diumenge 15 de desembre. REUS. Plaça de les Peixateries Velles. Ballada de sardanes en motiu de la Diada del Soci del Patronat Sardanista de Reus. a les 12 hores. 


Aprofitem per a saludar-vos molt cordialment, i esperem que ens vulgueu venir a veure, escoltar i/o ballar sardanes en alguna de les nostres actuacions.

Comentaris

Entrades populars