AMPOSTA. DISSABTE 14 DE SETEMBRE. CONCERT DE MÚSICA PER A COBLA



CONCERT DE MÚSICA PER A COBLA.

Un acte especial que es durà a terme el proper dissabte 14 de setembre a AMPOSTA.

Serà un concert de sardanes i música per a cobla a la capital del Montsià (a les terres de l'Ebre) a partir de le 20 hores. Plaça Ramon Berenguer IV (coneguda popularment per la plaça del mercat). El concert és gratuït i a l'aire lliure, hi haurà cadires per a seure.

Imatge general de la plaça del Mercat (plaça de Ramon Berenguer IV)

L'esdeveniment s'emmarca dins d'una singular iniciativa duta a terme per un grup d'entusiastes músics ampostins, que volen potenciar el coneixement dels instruments de la cobla, ja que no hi ha pràcticament activitat sardanista a les contrades de l'Ebre i no existeix l'ensenyament ni la divulgació de la cobla, els seus instruments i la música de cobla, i per aquest motiu estan començant a moure's per tal que músics que toquen altres instruments (especialment, per la gran afició a la música en el món de la banda) puguin conèixer els instruments típics catalans com el flabiol, la tenora i el tible.

L'objectiu del concert és que persones que no coneixen aquests instruments autòctons de la cobla s'hi apropin i s'animin a estudiar-los per tal de poder tirar endavant una nova formació musical a les terres de l'ebre.

El concert anirà a càrrec de la Cobla Reus Jove que oferirà un variat i eclèctic concert que inclourà sardanes, música per a cobla i unes breus explicacions dels instruments típics de la formació.

El programa serà el següent:

Una iniciativa molt lloable per part dels impulsors d'aquest projecte que han batejat com a "Cobla Ciutat d'Amposta"

US HI ESPEREM !!!



Comentaris

Entrades populars