DIVENDRES 2 D'AGOST. VILANOVA I LA GELTRÚ. FESTA MAJOR. PRESENTACIÓ DE L'ÀLIGA DE VILANOVA

PRESENTACIÓ DE L'ÀLIGA DE VILANOVA i LA GELTRÚ


El proper divendres 2 d'agost actuarem a Vilanova i la Geltrú, la capital del Garraf.

Una població on durant els primers anys de vida de la cobla Reus Jove i vàrem actuar força vegades i de forma continuada però que ara ja fa força anys que no havíem tingut l'honor de tornar-hi, per aquest motiu ens fa especial il·lusió retornar a Vilanova i la Geltrú, i més encara en motiu de la seva festa major, i per un esdeveniment molt especial: la presentació de l'Àliga de Vilanova, que serà apadrinada per les àligues de Vilafranca, Torredembarra, Montblanc, Barcelona i Reus.


En aquest context, hi haurà l'acte protocolari de presentació de l'Àliga de Vilanova als Jardins de Can Papiol a les cinc de la tarda.

A partir de les 18:30 hores, ballades de les àligues davant del museu Can Papiol (situat al Carrer Major número 38) 
A les 19 hores, s'iniciarà una cercavila amb les diferents Àligues. El recorregut serà: plaça Diputació, plaça de les Cols, carrer Sant Gregori, plaça de les Neus, rambla Principal, plaça de la Vila, carrer Caputxins, carrer Església, plaça Sant Antoni. En arribar, exhibició de les àligues de la cercavila.


La Festa Major de Vilanova i la Geltrú se celebra en honor a la Mare de Déu de les Neus, la patrona de la ciutat. Des del darrer cap de setmana de juliol, amb la celebració del multitudinari correfoc, i fins al dia 6 d’agost, la ciutat viu la seva gran festa d’estiu.


La cobla Reus Jove acompanyarem lògicament, com venim fent des de fa 22 anys, als amics de l'Àliga de Reus i oferirem els seus balls tradicionals i les seves danses i moments més festius.






Un vídeo de moments de la cercavila de l'Àliga de Reus el matí de les completes 2017.

Comentaris

Entrades populars