AGENDA AGOST 2019

Benvolguts i benvolgudes amics/amigues; 

Tot seguit trobareu l'agenda d'activitats de la cobla Reus Jove pel mes d'agost, amb un paper destacat de les festes majors, els aplecs sardanistes i els cicles d'estiu.


AGOST 2019:

Divendres 2 d'agost.  VILANOVA I LA GELTRÚ. Cercavila amb l’Àliga de Reus. Apadrinament de l’Àliga de Vilanova.
Dissabte 3 d'agost. MÓRA D'EBRE. Aplec de sardanes a la plaça de Baix. Cobles Reus Jove i Vents de Riella. A les 19 hores (tarda) i a les 22:30 hores. 
Diumenge 4 d'agost. ROCAFORT DE QUERALT. 12 hores. Plaça de l'església. ballada de sardanes de festa major.
Diumenge 4 d'agost. EL VENDRELL. Ballada de sardanes. A les 19:30 hores. La Rambla. ballada del cicle d'estiu.
Dissabte 10 d'agost. BOTARELL. 12 hores. Plaça de l'església. Processó i Ballada de sardanes de festa major.
Dissabte 10 d'agost. SALOU. CANVI D’EMPLAÇAMENT: Font Lluminosa (passeig Jaume I prop del carrer Carles Buïgas) a les 20 hores. Ballada de sardanes i exhibició de sardanes, conjuntament amb les colles de l'agrupació sardanista Tarragona Dansa. Explicacions didàctiques de la cobla i de la sardana, en diversos idiomes (català, castellà, anglès). Acte inclòs en les Nits Daurades de Salou.
Diumenge 11 d’agost. SANT LLORENÇ D’HORTONS.  Ballada de sardanes de festa major. A les 19 hores. Passeig Marimón Llança (davant l’Ajuntament)
Dimecres 14 d’agost. SALOMÓ. Ballada de sardanes. A les 19 hores. Pista Poliesportiva (carrer Nou 12)
Dijous 15 d'agost. VALLMOLL. 13 hores. Ballada de sardanes de festa major. Centre Cultural – Sala de ball
Dijous 15 d'agost. EL VENDRELL. Ballada de sardanes a les 19:30 hores. Lloc: La Rambla.
Divendres 16 d'agost. L’HOSPITALET DE L’INFANT. Ballada de sardanes de festa major. A les 19 hores. Plaça coll de Balaguer.  
Divendres 16 d'agost. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. Ballada de sardanes. 22 h. Parc Tívoli. ballada del cicle d’estiu. 
Diumenge 18 d'agost. LA BISBAL DEL PENEDÈS. Ballada de sardanes de festa major a les 12:30 hores. Plaça de l’Església. Hi haurà l’exhibició de la Colla Dansaires del Penedès, punts lliures, sardana esportiva, sardana curta.
Dilluns 19 d'agost. TARRAGONA. Ballada de sardanes de festa major a les 21 hores. Rambla Nova
Dimecres 21 d’agost. SANTES CREUS. NOU EMPLAÇAMENT: L’HORT D’ESTUDI. (Recinte entorn del Monestir, accés per la Plaça de Jaume II). Ballada de sardanes de festa major a les 18:30 hores.

Dimecres 21 d’agost. SANT MAGÍ DE LA BRUFAGANYA. Església de Sant Magí. Concert de música per a cobla i petita ballada de sardanes com a final de festa. A les 21:30 hores. Abans del concert hi haurà taules i cadires, servei de bar i un sopar amb entrepans de llonganissa a la brasa. En finalitzar l’acte, com a ressopó mentre es ballen sardanes, es servirà xocolata desfeta per a tots els assistents.
Dissabte 24 d'agost. EL MASROIG. Processó i ballada de sardanes, jotes i balls vuitcentistes. Festa Major de Sant Bartomeu. a les 11.30 h. processó. Tot seguit sardanes i ballada de jotes i balls vuitcentistes. 
Dissabte 24 d'agost. CAMBRILS. Aplec de sardanes. Lloc: Parc del Pescador. A les 18:30h. Nit a les 22.30 hores. Cobles Reus Jove i la Principal de Tarragona.
Diumenge 25 d'agost. CALELLA. A les 18:30 hores. Doble ballada de sardanes al passeig Manuel Puigvert. Cobles Principal del Llobregat i Reus Jove. Cicle de ballades d'estiu.
Dijous 29 d'agost. LA SELVA DEL CAMP. Ballada de sardanes. 19 hores. Plaça d’Europa. Ballada de cloenda del cicle d’estiu. 

Comentaris

Entrades populars