DIVENDRES 19 D'ABRIL. CAMBRILS. PROCESSÓ DEL SANT ENTERRAMENT



El proper divendres 19 d'abril participarem a la processó del Sant Enterrament a Cambrils, dins dels actes tradicionals de la Setmana Santa.


L'església de Santa Maria de Cambrils serà l'inici del recorregut de la processó.

Serà a partir de les 21 h,  amb la participació de la  Congregació de la Puríssima Sang, la Confraria de la Mare de Déu dels Dolors, l’Associació d’Antics Alumnes de La Salle i els feligresos. Desfilaran, per aquest ordre, els Armats de la Congregació de la Puríssima Sang; els escolans de la parròquia de Santa Maria; el pas “L’oració a l’hort”; la bandera de l’Associació d’Antics Alumnes de La Salle; el pas “Jesús lligat a la columna”; Jesús Natzarè; el penó infantil i la bandera de la Congregació de la Puríssima Sang; els confrares de la Congregació de la Puríssima Sang; el Sant Crist; la Pietat; el penó de la Confraria de la Mare de Déu dels Dolors; la Mare de Déu dels Dolors; els improperis; Sant Joan; el pas “El retorn del calvari”, i el Sant Sepulcre, acompanyat de les autoritats, la guàrdia urbana de gala i la cobla Reus Jove, en formació de petita banda de música. 

recorregut de la processó pels carrers del poble de Cambrils 

La processó sortirà de la plaça de l’Església de Santa Maria i, després del recorregut pels carrers del nucli antic, acabarà a la plaça de la Vila.

Que tingueu unes bones vacances de Setmana Santa!

Tornarem a estar amb vosaltres oferint sardanes per la diada de Sant Jordi el dimarts 23 d'abril.

Comentaris

Entrades populars