LLUMS, MÚSICA, ACCIÓ...!!! ESTRENA D'UN NOU ESPECTACLE. DIUMENGE 27 DE GENER A TARRAGONA.


Benvolguts amics i amigues:
Us fem arribar, la informació de l'estrena d'un nou espectacle musical:

'Llums, Música,... Acció!!!', l'espectacle que no et pots perdre. 

Aquest proper diumenge 27 de gener s'estrenarà una nova proposta amb la cobla com a part musical destacada: Llums, música,... acció!, impulsada per l'Agrupació Sardanista Tarragona Dansa, en el marc del seu 40è aniversari. Serà al Teatre Tarragona (Rambla Nova, 11, a Tarragona), a les 18:00 h., amb la cobla Reus Jove, la companyia de teatre La Missiva i la companyia de dansa BSO Dance.
La proposta recopila les bandes sonores de diverses pel·lícules, com La vida és bellaIndiana JonesLa la landJames Bond o West Side Story. La diferència amb d'altres espectacles d'aquest tipus és que té argument, de manera que s'hi barreja teatre, música i dansa a través d'una història que ens transporta al Hollywood de les estrelles. A l'espectacle hi participen la companyia teatral La Missiva, la cobla Reus Jove en formació de big band i la companyia de dansa BSO Dance a través de les coreografies, amb un total de 9 actors, 14 músics i 7 ballarins. La creació del projecte es va endegar el passat mes de juliol.
Llums, música,... acció! té la voluntat de voltar per tot el territori català. Es pot contractar a través de astgn@tinet.org o al 609 607 481, o bé contactant amb el representant de la cobla Reus Jove reusjove@gmail.com - 639 394 419.
Aquest espectacle enceta els diversos esdeveniments de celebració dels 40 anys de l'Agrupació Sardanista Tarragona Dansa. Aquesta entitat té previstes d'altres activitats per a l'efemèride, i de la qual la cobla Reus Jove en serem partíceps, ja que participarem en diversos actes com aquest nou espectacle, ballades de sardanes i un concert al mes de novembre.
La Missiva és una jove companyia de teatre barcelonina, creada el 2017. Són alumnes de la reconeguda escola d'art dramàtic Nancy Tuñón i ja han desenvolupat 2 projectes abans d'aquest, que serà la seva 1a gran producció. La companyia està a càrrec del guió, la direcció escènica i la representació. 
De la seva banda, BSO Dance neix l’any 2018, justament a redós de l'Agrupació Sardanista Tarragona Dansa, a partir de la inquietud de diversos components de les seves colles amb formació en dansa clàssica i contemporània, per poder coreografiar i presentar en públic altres tipus de música. El grup ha triomfat i s'ha anat ampliant amb alumnes de les més prestigioses escoles de dansa de Tarragona formant un grup jove i al mateix temps molt preparat. A Llums, música,.. acció! hi presentaran 7 coreografies creades especialment per a l'espectacle. 
La cobla Reus Jove és una formació coneguda dins del món de la sardana i els concerts per a cobla, tot fusionant-se amb d'atres instruments i formacions: orquestra simfònica, trio de jazz, saxo i piano, caixó flamenc, corals, i recentment amb el grup Quico, el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries. Es va fundar el 1997 i ha actuat arreu dels Països Catalans, a l'Estat espanyol, Anglaterra, Bèlgica, Estònia, França, Holanda, Luxemburg, Polònia i Suècia. Ha gravat 9 discs de música per a cobla i sardanes. En aquest espectacle actua amb una formació de cobla-big band i a part dels instruments que li són propis, ampliada amb trompeta,  bateria/percussió i piano. També s'hi podrà trobar ocasionalment, saxos, trombons de vares i clarinets, i en alguns temes hi haurà el reforç de la veu, amb la participació de la cantautora tarragonina Anna d'Ivori (molt vinculada al llarg de la seva vida, a la sardana, les colles de competició i la música de cobla).
Aquest espectacle multidisciplinari és una proposta per normalitzar la presència de la música de cobla i el seu so genuïnament català, més enllà de les places, i que barreja diverses disciplines artístiques. 
Et recomanem que facis ben aviat la reserva d'entrades per tenir una bona ubicació dins la sala. Les entrades es poden comprar per internet o bé a les taquilles del Teatre Tarragona, en el seu horari habitual. El seu preu és de 12 € però estudiants i jubilats el poden aconseguir per només 10 €. Es considera un espectacle per a tota la família i té una durada d'1 hora i mitja. 
T'esperem al Teatre Tarragona (Rambla Nova, 11, a Tarragona), el diumenge 27 de gener a les 18:00 hores!

Un concert, de pel·lícula!!!

 

Comentaris

Entrades populars