FELICITACIÓ DE NADAL I AGENDA GENER 2019

Amics i amigues; 

Amb aquestes línies aprofitem l'avinentesa per a desitjar-vos unes bones festes i un bon any nou.

Imatge inserida 1

Imatge inserida 3
LA COBLA REUS JOVE
US DESITJA BONES FESTES
I UN FELIÇ 2019!


Tot seguit us remetem l'agenda d'activitats previstes per al mes de gener de 2019, que com ve sent habitual en aquesta època de l'any, és força reduïda. 

Destacar especialment l'estrena d'un nou espectacle multidisciplinari (dansa, teatre i música) que veurà la llum el diumenge 27 de gener al Teatre Tarragona, titulat LLUMS, MÚSICA, ACCIÓ!!!
Un espectacle únic! Teatre musical de la ma de la Companyia La Missiva, Taller de Dansa BSO Dance i la Cobla Reus Jove en formació de cobla i de big-band.  Una comèdia romàntica inspirada en el món del cinema a Hollywood. Podeu comprar les vostres entrades al següent enllaç:
https://www.tarracoticket.cat/Llums_musicaaccio/reserva/seleccio/1/3411



Anoteu també una altre data important i que us demanem que apunteu a l'agenda: 
Concretament el diumenge 24 de febrer celebrarem el concert d'aniversari de la cobla, com ve sent habitual al Teatre Bartrina de Reus. El concert serà a les 18.30 hores. properament tindreu informació http://www.teatrebartrina.cat/ detallada d'aquests dos concerts tant especials.   No us el perdeu!

Tot seguit, us passem l'avanç de programació del primer semestre de 2019 amb les feines que a dia d'avui ja estan confirmades.


GENER 2019:
Dissabte 5 de generREUS. A les 19 hores. Cavalcada de Reis. Cercavila d'acompanyament dels Reis Mags. La cobla Reus Jove acompanyarem al rei negre.


Diumenge 13 de generELS PALLARESOS. Ballada de sardanes de festa major. A les 12 del migdia, a la carpa situada a l'avinguda Catalunya, davant mateix de l'Ajuntament.


Dissabte 19 de gener. MONTBLANC. Audició selecta de sardanes comentades, tot oferint un concert destinat a recordar la figura de Ricard Viladesau, ara que ja tanquem els actes del centenari del naixement del mestre (just farà 101 anys del naixement el 18 de gener, i el dissabte 26 farà 14 anys de la seva mort). El concert començarà a les 18 hores. Properament anunciarem el lloc del concert. 

Diumenge 20 de gener.  VILAFRANCA DEL PENEDÈS. Ballada de sardanes. A les 12 hores. Rambla de Sant Francesc. cicle d'hivern. 
Diumenge 20 de gener. CONSTANTÍ (simultàniament uns actuarem a Vilafranca i uns altres a Constantí) Actes de la festa major en honor a Sant Sebastià. Acompanyament d'autoritats a les 11.30 hores i en acabar l'ofici hi haurà una petita ballada de 3 o 4 sardanes de festa major davant mateix de l'Ajuntament.
Diumenge 27 de gener.  TARRAGONA. Estrena d'espectacle LLUMS, MÚSICA, ACCIÓ dins dels actes del 40è aniversari de l'Agrupació Sardanista Tarragona Dansa. a les 18 hores. Concert (teatre musical) amb cobla, dansa i teatre. Entrades a 12€.  els estudiants i jubilats a 10€.


AVANÇ DE PROGRAMACIÓ FEBRER A JUNY 2019:

Diumenge 3 de febrer. CALAFELL. A les 11:45 hores. Ballada de sardanes de festa major. Plaça de Catalunya.
Diumenge 10 de febrerVILAFRANCA DEL PENEDÈS. 12 migdia. Ballada de sardanes. Rambla Sant Francesc. Cicle d’hivern
Diumenge 24 de febrer. REUS. Teatre Bartrina. A les 18:30 hores. Concert d'aniversari. Celebració del 21è aniversari de la cobla Reus Jove. Sardanes i música per a cobla.  Direcció musical d'en Francesc Gregori. Properament tindreu més informació de la programació especial.
Entrades (5€) a la venda a les taquilles i a la pàgina web del teatre a partir del mes de gener de 2019. http://www.teatrebartrina.cat/

Diumenge 10 de marçVILAFRANCA DEL PENEDÈS. 12 migdia. Ballada de sardanes. Rambla Sant Francesc. Cicle d’hivern

Diumenge 31 de marçCAMBRILS. Ballada de sardanes a les 12h. Mollet del Rec (davant club nàutic de Cambrils) 

Diumenge 7 d'abril. LA NOU DE GAIÀ. Aplec de sardanes. Jardins del Cercat. Matí actuarà la cobla Reus Jove a les 11h. A la tarda la cobla Maricel amb sardanes i balls vuitcentistes.

Divendres 19 d'abrilCAMBRILS. Processó del divendres sant. a les 21 hores. plaça de l'església de Santa Maria (a dalt al poble).

Dimarts 23 d'abril. LA SELVA DEL CAMP. 19:30 hores. Ballada de sardanes de Sant Jordi, a la plaça del portal d'avall.

Diumenge 28 d'abril. SANTA COLOMA DE FARNERS. Aplec de sardanes. parc de sant Salvador. matí a les 11 h. tarda 16:30h. cobles Flama de Farners, Reus Jove i Baix Empordà.

Diumenge 12 de maig. CALDES DE MALAVELLA. Aplec de sardanes. matí a les 11 h. i tarda 16h. Parc de la sardana. 4 cobles: Ciutat de Girona, Bisbal Jove, Reus Jove i Ciutat de Terrassa.

Diumenge 19 de maig. RIUDOMS. Aplec de sardanes. matí i tarda. Cobles Reus Jove i Mediterrània.

Diumenge 26 de maig. EL MORELL. Aplec de sardanes. Cobles REUS JOVE (matí i tarda), MARICEL i MEDITERRÀNIA.

Dissabte 1 de juny. VANDELLÒS. Aplec de sardanes. 2 ballades. tarda 18:30 h (plaça Drs. Gil Vernet) i nit  22:30 h. (al pavelló)

Diumenge 2 de juny. BRÀFIM. Aplec de sardanes. Ballades matí i tarda. 12 i 17 h. Ermita de Loreto.

Diumenge 9 de juny. ALTAFULLA. Aplec de sardanes. Ballades matí 12 h amb la Principal de Tarragona i i tarda a les 16 h. Cobles Reus Jove i Principal de Tarragona. 

Dissabte 15 de juny. LES BORGES DEL CAMP. Aplec. 19 i 23h. Ermita Mare de Déu de la Riera. dues ballades i balls vuitcentistes

Diumenge 16 de juny. REUS. Plaça de la Llibertat. A les 19 hores. Concurs de colles sardanistes.

Diumenge 23 de juny. REUS. pels carrers del casc antic, processó de Corpus acompanyant l'Àliga de Reus.

Dijous 27 de juny.  REUS. Plaça Prim. A les 19 hores. Ballada de sardanes de festa major


Nota: hi ha diverses actuacions en negocació. N'informarem puntualment quan siguin oficials.

DONADA LA PROXIMITAT DE LES FESTES DE NADAL, us deixem amb uns enllaços de música de cobla, de caire nadalenc.   

Sardana "Montse, la veu del sardanadal" d'en Jordi Feliu

Sardana "Tendres records" d'Agustí Borgunyó

Blanc Nadal d'Irving Berlin (arranjament cobla Francesc Cassú)



BON ANY NOU!!!

Comentaris

Entrades populars