AGENDA AGOST 2018

AGENDA AGOST 2018
Benvolguts amics i amigues:

Us fem arribar, actualitzada, la nostra agenda. volem destacar que han sortit noves actuacions a finals d'agost, que no estaven anunciades encara enlloc.

Els dies, 23, 30 i 31 d'agost ens podreu trobar a Salomó, La Selva del Camp i a Montblanc  respectivament, on oferirem ballades de sardanes. 
També notificar-vos que després de diversos problemes d'ubicació i d'agenda, el concert que vam anunciar pel 29 de setembre queda canviat de dia, i serà finalment el dissabte 8 de setembre a les 10 de la nit.

Agenda mes d'agost 2018:

Dissabte 4 d'agost. MÓRA D'EBRE. Aplec de sardanes a la plaça de Baix. Cobles Reus Jove i Vents de Riella. A les 19 hores (tarda) i a les 22:30 hores.

Diumenge 5 d'agost. ROCAFORT DE QUERALT. 12 hores. plaça de l'església. ballada de sardanes de festa major.

NOVA Divendres 10 d'agost. BOTARELL. 12 hores. Plaça de l'església. Processó i Ballada de sardanes de festa major.


Dissabte 11 d'agost. BELLTALL. plaça del poble. ballada de sardanes de festa major. A les 12 hores

Dissabte 11 d'agost. SANT LLORENÇ D'HORTONS. Passeig de Marimon i Llança. (davant l'ajuntament). ballada de sardanes de festa major a les 18 hores.



Dissabte 11 d'agostCUBELLES. ballada de sardanes de festa major a les 22 hores.

Diumenge 12 d'agost. SALOU. Passeig Jaume I. a les 20 hores. Ballada de sardanes i exhibició de sardanes, conjuntament amb les colles de l'agrupació sardanista Tarragona Dansa. Explicacions didàctiques de la cobla i de la sardana, en quatre idiomes (català, castellà, anglès i rus). Acte inclós en les Nits Daurades de Salou.



Dimecres 15 d'agost. CAPAFONTS. Festa Major. Cercavila 11:45. A les 12h. Missa, a les 12.50h. processó i en acabar, concert de música de cobla i vermut a la sala municipal

Dimecres 15 d'agost. SEGUR DE CALAFELL. Ballada de sardanes de festa major a les 20 hores. 

Lloc: Port de Segur de Calafell

Divendres 17 d'agost. L'HOSPITALET DE L'INFANT. Ballada de sardanes de festa major a les  19:30  hores. Lloc: Plaça Coll de Balaguer.

NOVA Diumenge 19 d'agost. SANTES CREUS. Ballada de sardanes de festa major. a les 18 hores. Plaça Davant el Monestir de Santes Creus.

Diumenge 19 d'agost. TARRAGONA. Ballada de sardanes de festa major a les 21 hores. Rambla Nova

NOVA Dijous 23 d'agost. SALOMÓ. Lloc: Plaça de l'església. A les 19 hores, audició de sardanes activitats d'estiu.

Divendres 24 d'agost. EL MASROIG. Processó i ballada de sardanes, jotes i balls vuitcentistes. Festa Major de Sant Bartomeu. a les 11.30 h. processó. tot seguit sardanes i ballada de jotes i balls viutcentistes. 


Divendres 24 d'agost. RODA DE BERÀ. Plaça de l'Ajuntament. A les 18.30 hores, audició de sardanes de festa major.



Dissabte 25 d'agost. CAMBRILS. A les 18:30h. Nit a les 22.30 hores. Aplec de sardanes. Lloc: Parc del Pescador. Cobles Reus Jove i la Principal de Tarragona.


Diumenge 26 d'agost. CALELLA. A les 19 hores. Doble ballada de sardanes al passeig Manuel Puigvert. Cobles Principal del Llobregat i Reus Jove. Cicle de ballades d'estiu.



NOVA Dijous 30 d'agost. LA SELVA DEL CAMP. Plaça d'Europa. A les 19.30 hores, audició de sardanes de cloenda del cicle de sardanes a la fresca que es fan tots els dijous de juliol i agost). 

NOVA Divendres 31 d'agost. MONTBLANC. Lloc a determinar.  A les 20 hores, audició de sardanes cloenda cicle de sardanes d'estiu.

avanç de programació setembre:
Divendres 7 de setembreLES BORGES DEL CAMP. Festes majors de la Mare de Déu de la Riera. A les 22 hores, cant de la salve Regina amb el cor parroquial de Les Borges del Camp, i solemne processó pels carrers de la vila.

Dissabte 8  de setembre. LES BORGES DEL CAMP. Festes majors de la Mare de Déu de la Riera. a les 12 del migdia, solemne missa major de festa major amb acompanyament musical de grup instrumental de corda i vent, de la cobla Reus Jove i el Cor Parroquial de les Borges sota la direcció musical de la Duna Ferrer.

Dissabte  8 de setembreLES BORGES DEL CAMP.A les 13:30 hores, a l'hort del Dasca, sardanes de festa major amb la cobla Reus Jove.

Dissabte 8 de setembreLES BORGES DEL CAMP. A les 18.30 hores, des del replà de l'església sortida de la solemne processó que recorrerà els carrers de la vila. a la plaça de la font, cant de la Salve Regina.

NOVA Dissabte 8 de setembreREUS. Jardins de la Casa Rull (carrer de Sant Joan 27) A les 22 hores. Concert organitzat per l'Ajuntament de Reus i la Colla Sardanista Rosa de Reus. (festivals d'estiu i actes de la Diada Nacional de Catalunya)  
La cobla Reus Jove oferirà el seu nou espectacle titulat "EL PRÍNCEP DE LA TENORA. RICARD VILADESAU. CENTENARI DEL SEU NAIXEMENT (1918 – 2018)"
Un recull de sardanes i música del mestre Ricard Viladesau acompanyat d'anècdotes i retalls bibliogràfics de la seva trajectòria com a compositorintèrpret de tenora i docent.

Dimarts 11 de setembre. L'HOSPITALET DE L'INFANT. Ballada de sardanes a les  18  hores. Lloc: Plaça Catalunya. Actes de la Diada Nacional de Catalunya.

Diumenge 16 de setembreBELLPUIG. Plaça Ramon Folch. A les 12 del migdia. Aplec de sardanes amb les cobles Reus Jove, Jovenívola d'Agramunt i Bellpuig cobla.

Diumenge 23 de setembreREUS. Aplec Baix Camp. Matí i Tarda: a les 10:30 i les 17 h. Cobles Jovenívola de Sabadell, Reus Jove i Pare Manyanet (només tarda 3 sardanes). 
Diumenge 23 de setembre. TARRAGONA. Rambla Nova. ballada de sardanes. festa major de santa Tecla. a les 20:30 hores
NOVA Diumenge 24 de setembre. REUS. Festa Major de Misericòrdia. plaça Mercadal a les 19 hores.
NOVA Dilluns 25 de setembreREUS. Festa Major de Misericòrdia. A les 11 hores. Plaça de la Pastoreta i Passeig de Misericòrdia fins arribar al Santuari.
A la tarda, 17 hores, ballades a la plaça del santuari de Misericòrdia. 
A les 20 hores ofrena a la Verge, interpretació del solemne ball curt de l'Àliga de Reus, a l'interior del Santuari.
Diumenge 30 de setembreCONSTANTÍ. Aplec de sardanes. Matí i Tarda: A les 11 i a les 16:30 hores. Parc de les Escoles Velles. Cobles Ciutat de Terrassa i Reus Jove


Comentaris

Entrades populars