AGENDA JULIOL 2018


Benvolguts amics i amigues:

Tot seguit us deixem amb l'agenda d'activitats previstes per al mes de JULIOL de 2018 i l'avanç del mes d'agost


AGENDA JULIOL 2018


Dissabte 7 de juliolASCÓ. Aplec de sardanes. Lloc: plaça del Casal. Horaris: tarda 19:30 h. i nit a les 22:30 h. 
Diumenge 8 de juliolLA MUSSARA. Aplec de sardanes. Matí i tarda. Cobla Reus Jove. A les 11:45 h i 17h. Davant del refugi de la Mussara. 

Divendres 13 de juliolVILAFRANCA DEL PENEDÈS. Ballada de sardanes. 22 h. Parc Tívoli. ballada del cicle d’estiu. 

Dissabte 14 de juliolEL PLA DE SANTA MARIA. Aplec de sardanes. tarda 18:30 h. Nit a les 23 hores. NOU EMPLAÇAMENT: Recinte de La Fàbrica. Serà amb la Cobla Reus Jove i a la sessió de tarda hi haurà una exhibició de sardanes de competició i punts lliures a càrrec de les colles Nova Tarragona Dansa de l'Agrupació Sardanista del mateix nom.

Diumenge 15 de juliolEL VENDRELL. Ballada de sardanes. 19:30 hores. La Rambla. ballada del cicle d’estiu. 

Dilluns 16 de juliolCAMBRILS. Ballada de sardanes a les 20 hores. Plaça del Pòsit. Actes de celebració de la festa de la Mare de Déu del Carme.

Divendres 20 de juliolTARRAGONA. Ballada de sardanes cicle d'estiu. A les 21 hores. Rambla Nova de Tarragona, davant el monument a la sardana. Ballada dedicada íntegrament al centenari del mestre Ricard Viladesau. s'interpretaran 9 sardanes d'aquest compositor del que enguany es celebra el centenari del seu naixement.

Dissabte 21 de juliolL’HOSPITALET DE L’INFANT. Aplec de sardanes. Ballada a les 19:30 hores. Plaça coll de Balaguer. Cobla Reus Jove a la tarda, a la nit cobla Ciutat de Cornellà.

Diumenge 22 de juliolPALAMÓS. 50è aplec de sardanes. Parc municipal de l'Arbreda. A partir de les 17.30 hores. Cobles Jovenívola de Sabadell, Reus Jove, Mediterrània i Baix Empordà.

NOVA Divendres 27 de juliolMOLLERUSSA. Als jardins de la Casa Canal. A les 21 hores. Tradicional Concert d'estiu de l'Agrupació Sardanista de MOllerussa. La cobla Reus Jove oferirà el seu nou concert titulat "EL PRÍNCEP DE LA TENORA. RICARD VILADESAU. CENTENARI DEL SEU NAIXEMENT (1918 – 2018)"
Un recull de sardanes i música del mestre Ricard Viladesau acompanyat d'anècdotes i retalls bibliogràfics de la seva trajectòria com a compositorintèrpret de tenora i docent.
Properament us donarem més informació i detalls del concert, amb alguna sorpresa. (estigueu atents i atentes) 

Dissabte 28 de juliolTORREDEMBARRA. Aplec de sardanes. plaça Josep Valls Ibern (tocant a la platja i passeig marítim). A les 19 hores cobla Reus Jove. Després de sopar, a les 22:45 h. actuarà la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.

Diumenge 29 de juliolEL MASNOU. Aplec de sardanes. Pati del Casino. Cobles Jovenívola de Sabadell, Marinada Reus Jove i Punt Cat.

Dilluns 30 de juliol. Pendent confirmació


Avanç de programació agost:
Dissabte 4 d'agost. MÓRA D'EBRE. Aplec de sardanes a la plaça de Baix. Cobles Reus Jove i Vents de Riella. A les 19 hores (tarda) i a les 22:30 hores.
Diumenge 5 d'agost. ROCAFORT DE QUERALT. 12 hores. plaça de l'església. ballada de sardanes de festa major.

Dissabte 11 d'agost. BELLTALL. plaça del poble. ballada de sardanes de festa major. a les 13 hores

Dissabte 11 d'agost. SANT LLORENÇ D'HORTONS. Passeig de Marimon i Llança. (davant l'ajuntament). ballada de sardanes de festa major a les 18 hores.


Dissabte 11 d'agostCUBELLES. ballada de sardanes de festa major a les 22 hores.

Diumenge 12 d'agost. SALOU. Passeig Jaume I. a les 20 hores. Ballada de sardanes i exhibició de sardanes, conjuntament amb les colles de l'agrupació sardanista Tarragona Dansa. Explicacions didàctiques de la cobla i de la sardana, en quatre idiomes (català, castellà, anglès i rus). Acte inclós en les Nits Daurades de Salou.

Dimecres 15 d'agost. CAPAFONTS. Festa Major. Cercavila 12:00h. Missa, processó i en acabar, concert de música de cobla i vermut a la sala municipal

Dimecres 15 d'agost. SEGUR DE CALAFELL. Ballada de sardanes de festa major a les 20 hores. Lloc a determinar.

NOVA Divendres 17 d'agost. L’HOSPITALET DE L’INFANT. festes majors de Sant Roc. Ballada de sardanes a les 19:30 hores. Plaça coll de Balaguer.

NOVA Diumenge 19 d'agost. SANTES CREUS. Ballada de sardanes de festa major a les 18 hores. A la plaça de Jaume II (davant del monestir). 

Diumenge 19 d'agost. TARRAGONA. Ballada de sardanes de festa major a les 21 hores. Rambla Nova


Divendres 24 d'agost. RODA DE BERÀ. Plaça de l'Ajuntament. A les 18.30 hores, audició de sardanes de festa major.


Dissabte 25 d'agost. CAMBRILS. A les 18:30h. Nit a les 22.30 hores. Aplec de sardanes. Lloc: Parc del Pescador. Cobles Reus Jove i la Principal de Tarragona.

Diumenge 26 d'agost. CALELLA. A les 19 hores. Doble ballada de sardanes al passeig Manuel Puigvert. Cobles Principal del Llobregat i Reus Jove. Cicle de ballades d'estiu.
Nota: hi ha diverses actuacions en negocació. N'informarem puntualment quan siguin oficials.

Comentaris

Entrades populars