AGENDA MES DE
NOVEMBRE 2017:

Nova  Dimecres 1 de novembre. CALAFELL. Diada de tots sants. A les 10 del matí al cementiri de Calafell Ballada del Record

Dissabte 4 de novembre. BERGA. A les 19 hores (horari confirmat) ESTRENA de l'espectacle RETALLS DE COBLA.
Al teatre municipal de Berga (Ronda de Queralt, 15, 08600 Berga).  Les cobles Berga Jove i Reus Jove sota la direcció musical de Jesús Ventura i Barnet, oferiran  l'espectacle Retalls de Cobla. Un concert amb obres i sardanes per a una i dues cobles. (concert d'homenatge a la figura del compositor i activista sardanista, en Josep Maria Bernat i Colomina, ara que es commemoren els 25 anys de la seva mort)



ENTRADES A LA VENDA A WWW.BERGAJOVE.CAT i a l'oficina de Turisme de Berga al preu de 5 euros anticipada (amb reserva) i a 6 euros a guixeta el dia del concert.


Diumenge 5 de novembre. SALOU. Aplec de sardanes de Sant Martí. davant la plaça del teatre auditori i ajuntament.
Aquest any canvia de format: Al matí, a les 10.30 hores començarà una primera ballada de sardanes oferta per la cobla Mediterrània, la última serà de conjunt amb la cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona, que clourà el matí amb una segona ballada. Després hi haurà el dinar de germanor. A la tarda, a les 16.30 h. serà el torn de la Reus Jove que oferirà una tercera ballada de sardanes per cloure l'aplec.

Dissabte 11 de novembre. REUS. CONCERT RETALLS DE COBLA. Al teatre Fortuny (Plaça de Prim, 4, 43201 Reus). A les 21 hores. (horari confirmat)
Acte sardanista dins de la Capital de la Cultura Catalana 2017.  Les cobles Berga Jove i Reus Jove sota la direcció musical de Jesús Ventura i Barnet, oferiran el concert commemoratiu en recordança del compositor Josep Maria Bernat.

Dissabte 25 de novembre. LA RIBA. Ballada de sardanes de festa major en honor a Sant Andreu. al Casal Ribetà a les 12:30h. al finalitzar l'acte hi haurà un refrigeri per a tots els assistents.
Dissabte 25 de novembre. BARCELONA.  "RETALLS DE COBLA" CONCERT DE DUES COBLES I PERCUSSIÓ. A les 18 hores. (horari confirmat) Serà en el marc del magnífic Teatre Sarrià Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8, 08034 Barcelona (https://youtu.be/ag3Zne1iMaY)

Diumenge 26 de novembre. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. Ballada de sardanes en motiu de la Diada del Soci i celebració del bicentenari de Pep Ventura. A les 12 del migdia a l'esglesia de Santa Maria missa del sardanista amb l'interpretació d'una sardana com a ofrena, ballada per nens i nenes que han aprés a ballar la sardana. a les 13hores, en finalitzar la missa ballada a la plaça de Jaume I i en acabar l'acte, petit refrigeri per a tots els assistents

Diumenge 26 de novembre. TORELLÓ. al pavelló de l'institut Cirvianum. GRESCA TORELLONENCA (doble ballada)  A les 16:30 hores ballada de sardanes amb la cobla Reus Jove. Al finalitzar continuarà la ballada amb la cobla Canigó.


Comentaris

Entrades populars