AGENDA QUART TRIMESTRE 2017


AGENDA COBLA REUS JOVE
QUART TRIMESTRE 2017


OCTUBRE:
Dissabte 7 d'octubre. PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS. Concert Vespre Sardanista a Palau-Solità i Plegamans
CONCERT COBLA REUS JOVE sota la direcció musical del director convidat: Jordi León
Església Parroquial de Santa Maria (Plaça de santa Maria 3 - barri de la Sagregra de Palau-Solità i Plegamans)

PROGRAMA:
PRIMERA PART  
El cant dels ocells, sardana (1865) – Pep Ventura i Casas
En el bicentenari del seu naixement
Davant la verge, sardana (1908) – Enric Morera i Viura 
En el 75 aniversari de la seva mort
La fageda d’en Jordà, sardana (1925) – Eduard Toldrà i Soler 
El virolai, himne a la Mare de Déu de Montserrat (1880) – Josep Rodoreda i Santigós. Arranjament per a cobla d’en Max Havart i Macou   
La Verge de Palau-Solità, sardana (1979) – Manuel Blancafort i de Roselló
Sardana dedicada a la Verge de Santa Maria de Palau-Solità. Inclou els goigs de Santa Maria de Palau-Solità. 120è aniversari del naixement i 30 anys de la mort del compositor. 

SEGONA PART 
Roses del brull, sardana (1953) – Joaquim Serra i Corominas 
En el 60è aniversari de la mort del compositor
Entre amics, sardana (1959) – Josep Viader i Moliné
En el centenari del seu naixement
Scala Dei, sardana (1979) – Josep Maria Bernat i Colomina
En el 25è aniversari de la seva mort
Missatge poètic, sardana (2011) – Jordi León i Royo
Fantasia catalana, selecció de temes populars catalans (1985) - Jordi León i Royo.
Inclou temes populars catalans com per exemple: Pel teu amor rosó, Baixant de la Font del Gat, L'Hereu Riera, L'emigrant i La Moreneta, entre d’altres...
Cobla Reus Jove
Jordi León, director convidat 

Diumenge 22 d'octubre. BARCELONA. Pendent de confirmació per part de l'Ajuntament de Barcelona 
LLOC: A DETERMINAR (Donat que a la Plaça de la Catedral aquell dia hi ha programat EL MERCAT DE MERCATS  durant tota el cap de setmana. Molt probablement es faci la ballada al portal de l'Àngel o alguna plaça propera, a menys de 5 minuts de la catedral o dissortdament finalment s'hagi d'anul·lar). En aquesta cas, si es fa us ho anunciarem amb el lloc exacte i l'hora, com és habitual, a les 11:15 hores. ballada de sardanes cicle de tardor de l'Agrupació Cultural Folklórica de Barcelona.

Diumenge 22 d'octubre. L'HOSPITALET DE LLOBREGAT. Aplec de sardanes a la plaça de l'Ajuntament. Matí cobla flama de farners, tarda: 15:30 café - concert i tres ballades correlatives:
16h. Cobla LA FLAMA DE FARNERS
17:15 h. (aprox.) Cobla REUS JOVE 
18:45 h. (aprox.) Cobla MARICEL de Sitges

NOVEMBRE:
Nova  Dissabte 4 de novembre. BERGA. Concert RETALLS DE COBLA. Al teatre municipal de Berga. A la tarda (horari pendent de confirmació, cap a les 18h). Les cobles Berga Jove i Reus Jove sota la direcció musical de Jesús Ventura i Barnet, oferiran dins del cicle de concerts organitzat pels Amics dels Concerts de Barcelona, l'espectacle Retalls de Cobla. Un concert amb obres i sardanes per a una i dues cobles. (concert d'homenatge a la figura del compositor i activista sardanista, en Josep Maria Bernat i Colomina, ara que es commemoren els 25 anys de la seva mort) https://retallsdecobla.wordpress.com

(Properament n'anirem ampliant informacions, i us podrem donar noves dates i poblacions que acolliran aquest concert, que serà un dels diversos concerts previstos per celebrar el 20è aniversari de la cobla reus jove, que s'escau el dia 22 de novembre)

Diumenge 5 de novembre. SALOU. Aplec de sardanes de Sant Martí. davant la plaça del teatre auditori i ajuntament. 
Aquest any canvia de format: Al matí, a les 10.30 hores començarà una primera ballada de sardanes oferta per la cobla Mediterrània, la última serà de conjunt amb la cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona, que clourà el matí amb una segona ballada. Després hi haurà el dinar de germanor. A la tarda, a les 16.30 h. serà el torn de la Reus Jove que oferirà una tercera ballada de sardanes per cloure l'aplec.

Dissabte 25 de novembre. LA RIBA. Ballada de sardanes de festa major en honor a Sant Andreu. al Casal Ribetà a les 12:30h. al finalitzar l'acte hi haurà un refrigeri per a tots els assistents.

Dissabte 25 de novembre. BARCELONA.  "RETALLS DE COBLA" CONCERT DE DUES COBLES I PERCUSSIÓ

Serà en el marc del magnífic Teatre Sarrià Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8, 08034 Barcelona (https://youtu.be/ag3Zne1iMaY)



Nova Diumenge 26 de novembre. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. Ballada de sardanes en motiu de la Diada del Soci i celebració del bicentenari de Pep Ventura. a les 12 del migdia a l'esglesia de Santa Maria missa del sardanista amb l'interpretació d'una sardana com a ofrena, ballada per nens i nenes que han aprés a ballar la sardana. a les 13hores, en finalitzar la missa ballada a la plaça de Jaume I i en acabar l'acte, petit refrigeri per a tots els assistents 

Diumenge 26 de novembre. TORELLÓ. (doble ballada GRESCA TORELLONENCA)  A les 16:30 hores ballada de sardanes amb la cobla Reus Jove. Al finalitzar continuarà la ballada amb la cobla Canigó

DESEMBRE:
Diumenge 17 de desembre. REUS. Plaça de les Peixateries velles. Ballada de sardanes a les 12 hores, en motiu de la diada del soci del Patronat Sardanista de Reus.

NOTA: Hi ha diverses actuacions actualment en negociació i podria ser que en properes setmanes aquesta agenda es modifiqui i ampliï les dates amb noves actuacions previstes pels propers mesos, i amb alguns concerts força destacats dels que us n'anirem informant puntualment.

Comentaris

Entrades populars