AGENDA JUNY 2017


AGENDA JUNY:

Dijous 1 de juny. REUS. Cementiri general (carretera de Montblanc), Concert presentat pels periodistes i conductors de l'acte Helena Tarragó i Josep Baiges que combinarà la lectures de poemes, poesies, glossarà la figura del Dr. Alexandre Frías del que enguany n'és l'any DR. FRÍAS, i amb les interpretacions musicals de la cobla Reus Jove sota la batuta del seu director titular, en Francesc Gregori i Pons.


Dissabte 3 de juny. VANDELLÒS. Aplec de sardanes. 2 Ballades. tarda 18:30 h (plaça doctors Gil Vernet, tot seguit, al pavelló esportiu hi haurà un sopar popular i a la nit  22:30 h. ballada de sardanes

Diumenge 4 de juny. BRÀFIM. Aplec de sardanes. Ballades matí i tarda. 12 i 17 h. Ermita de Loreto.

Dissabte 17 de juny. LES BORGES DEL CAMP. Aplec. 19 i 23h. Ermita Mare de Déu de la Riera. Tarda i nit  2 ballades i balls vuitcentistes


Diumenge 18 de juny. REUS. Processó de corpus. tarda. Acompanyament musical amb la cobla de l'Àliga de Reus.

Dimarts 27 de juny. REUS. Ballada de sardanes (festa major). Plaça Prim. 19:00 h. 

Dimecres 28 de juny. REUS. Acompanyament de l’àliga de Reus per festa major. a les 9h. des de l'ajuntament. a les 17 hores, i a les 20 hores (fins a les 23h.)

Dijous 29 de juny.  REUS. Acompanyament de l’àliga de Reus per festa major.  A les 17.30 hores des de l'Ajuntament i pels carrers del centre de la ciutat. a les 19.30 hores solemne ball curt de l'Àliga de Reus davant la relíquia de Sant Pere, i tot seguit, processó de festa major. En finalitzar, ballades finals i esclat de festa a la plaça del Mercadal.


Comentaris

Entrades populars