AGENDA ABRIL 2017

AGENDA ABRIL 2017:


NOVA I CANVI D'HORARI Dissabte 1 d'abril. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. Trobada d'àligues. Acompanyament musical de l'àliga de Reus a la Primera Mostra d'Àligues Centenàries amb la participació de les Àligues de Vilafranca, Agramunt, Tarragona, Barcelona i Reus. A les 17 hores plantada de les àligues  al Palau Baltà. A partir de les 18 hores. inici de la cercavila des de la plaça de Jaume I  
En finalitzar l'acte, hi haurà el ball de lluïment de cadascuna de les àligues.
Diumenge 9 d’abril. PALAMÓS. al passeig. Ballada de sardanes a les 12h. Ballada de diumenge de Rams.
 CANVI D'HORARI Divendres 14 d’abril. CAMBRILS. Processó del divendres sant. a les 21 hores. des de l'església de Santa Maria.
Dissabte 23 d’abril. St. Jordi. EL MORELL. Ballada sardanes. A les 12h.
NOVA I CANVI D'HORARI Dissabte 23 d’abril. St. Jordi. RIUDOMS. Ballada sardanes. A les 18:30 hores. Plaça de l'església.
Diumenge 30 d'abril. SANTA COLOMA DE FARNERS. Aplec de sardanes. parc de sant Salvador. matí a les 11 h. tarda 16:30h. cobles Flama de Farners, Reus Jove i Baix Empordà.



AVANÇ DE PROGRAMACIÓ MESOS MAIG I JUNY:

MAIG:
Dissabte 13 de maig. POLINYÀ. Aplec de sardanes. Tarda cobla Reus Jove, vespre cobla Jovenívola de Sabadell.
Diumenge 14 de maig. CALDES DE MALAVELLA. Aplec de sardanes. matí a les 11 h. i tarda 16h. Parc de la sardana. 3 cobles: Ciutat de Girona, Bisbal Jove, Reus Jove 

Dissabte 20 de maig. ESPARREGUERA. Aplec de sardanes. Tarda-vespre (de 18 a 22 hores) plaça del Centre. Cobles Contemporània i Reus Jove.
NOVA Diumenge 21 de maig. CALAFELL. Ballada de sardanes a les 12 hores. plaça de Catalunya. 
Diumenge 28 de maig. EL MORELL. Aplec de sardanes. Cobles REUS JOVE(matí i tarda), MARICEL (matí) i JOVENÍVOLA D’AGRAMUNT (tarda).  a les 10.30 hores i a les 16.30 hores parc de l'estació (davant monument als sardanistes)

JUNY:
Dissabte 3 de juny. VANDELLÒS. Aplec de sardanes. 2 Ballades. tarda 18:30 h (plaça doctors Gil Vernet, tot seguit, al pavelló esportiu hi haurà un sopar popular i a la nit  22:30 h. ballada de sardanes
Diumenge 4 de juny. BRÀFIM. Aplec de sardanes. Ballades matí i tarda. 12 i 17 h. Ermita de Loreto.
Dissabte 17 de juny. LES BORGES DEL CAMP. Aplec. 19 i 23h. Ermita Mare de Déu de la Riera. Tarda i nit  2 ballades i balls vuitcentistes
Diumenge 18 de juny. REUS. Processó de corpus. tarda. Acompanyament musical amb la cobla de l'Àliga de Reus.
Dimarts 27 de juny. REUS. Ballada de sardanes (festa major). Plaça Prim. 19:00 h. 
Dimecres 28 de juny. REUS. Acompanyament de l’àliga de Reus per festa major. a les 9h. des de l'ajuntament. a les 17 hores, i a les 20 hores (fins a les 23h.)
Dijous 29 de juny.  REUS. Acompanyament de l’àliga de Reus per festa major.  A les 17.30 hores des de l'ajuntament.

Comentaris

Entrades populars