CARNESTOLTES

Bon dia!

Avui és dissabte de Carnaval. Tradicionalment i històricament, el moment de cloure la temporada oficial en la majoria de cobles i cobles/orquestres del país.

Aquí s'acaba la temporada i a partir de dimecres de cendra, comença la quaresma i una nova temporada musical.

Època també on es feien els canvis de músics en les formacions musicals del nostre país. Efectivament, en moltes cobles hi haurà moviment de fitxes però afortunadament per a la Reus Jove, aquest any (i ja són 3 temporades senceres) no tenim canvis a la plantilla i mantenim el mateix bloc de músics que els anys anteriors.

A partir de la setmana vinent retornarem a l'activitat amb més o menys regularitat, assajos, actuacions més o menys setmanals i molts quilòmetres de carretera.

Per celebrar el Carnaval, us deixem amb un parell de vídeos de l'obra CARNESTOLTES que vam interpretar el passat 17 de desembre al Teatre Bartrina de Reus. És música del mestre Henri Jean Balalud amb instrumentació per a cobla del mestre Jordi León i Royo.

Que passeu un bon cap de setmana de Carnaval!


PRELUDI DE L'OBRA CARNESTOLTES. COBLA REUS JOVE sota la direcció musical de Francesc Gregori.




QUATRE MOVIMENTS FINALS DEL CARNESTOLTES. COBLA REUS JOVE sota la direcció musical de Francesc Gregori. (14. FESTA, 15. RAG TIME / SWING, 16. GALOP, 17. FINAL)

Comentaris

Entrades populars