ANEU ANOTANT I RESERVANT A L'AGENDA

Amics, amigues;

Aquest cap de setmana no ens trobareu enlloc, simplement perquè no hem aconseguit cap contractació. Això no vol dir que no estiguem treballant en futurs projectes.
A banda dels compromisos que tenim per les properes setmanes amb actuacions a Vilafranca del Penedès, La Riba, Riudoms, Sant Feliu de Llobregat/Sant Just Desvern i Torelló; també tenim la data del 22 de novembre a l'horitzó, que és el nostre aniversari. Farem 19 anys de vida i com ja sabeu, anualment fem un concert de celebració al teatre Bartrina de Reus.
El teatre Bartrina vist des de la platea. 
Aquest any serà el dissabte 17 de desembre de 2016 a les 19 hores. Us oferirem una selecta selecció de músiques, totes elles ben especials. Com sempre mirarem d'incloure música de qualitat i tampoc no hi faltaran moltes sorpreses.
Anoteu-vos doncs aquesta cita inel·ludible a la vostra agenda. Entrades a la venda a les taquilles del teatre, i també a la seva pàgina web http://www.teatrebartrina.cat/i-més-al-bartrina
o clicant al següent enllaç:

El concert inclourà obres de Henri Balalud, Vicenç Bou, Daniel Carbonell, Jordi León, Pepita Llunell, Carles Martí, Esteve Molero, Antoni Ros-Marbà, Nino Rota, Albert Sanahuja, Eduard Sendra i Josep Maria Tarridas. Hi haurà peces inèdites i estrenes.
El concert estarà sota la direcció musical del titular de la Reus Jove, en Francesc Gregori i Pons.
Francesc Gregori, director del concert

També comptarem amb la participació del percussionista Marc Vall. 
Marc Vall, percussionista (congues, bateria, timbales i tota mena d'instruments de percussió)

Properament us donarem més detalls del concert.

Anoteu aquesta data (17/12/2016 a les 19h.) a la vostra agenda. 

No us el deixeu perdre!

Us esperem a totes i tots al teatre Bartrina de Reus.


Comentaris

Entrades populars