AGENDA OCTUBRE 2016

AGENDA OCTUBRE 2016 
COBLA REUS JOVE
Amics, us passem l'agenda del mes d'octubre, amb una petita parada per vacances i descansar després d'un estiu força intens.

Començarem uns dies de vacances i ens retrobarem amb les energies carregades per afrontar dos caps de setmana intensos a final d'octubre.

Dissabte 22 d'octubre. BANYOLES. Plaça Major. a les 17 hores. Festa de Sant Martirià. Competència de cobles joves: Bisbal Jove, Flama de Farners, Mil·lenària i Reus Jove.



Diumenge 23 d'octubre. BARCELONA. LLOC: PLAÇA NOVA (al final de l'avinguda de la Catedral, al costat del portal de l'Àngel a un minut de la porta de la catedral), donat que a la Plaça de la Catedral durant tota la setmana hi a programat el Mercat de Mercats. A les 11:15 hores. ballada de sardanes cicle de tardor de l'Agrupació Cultural Folklórica de Barcelona.

Diumenge 23 d'octubre. L'HOSPITALET DE LLOBREGAT. Aplec de sardanes a la plaça de l'Ajuntament. Matí cobla flama de farners, tarda: 15:30 café - concert i tres ballades correlatives:

16h. Cobla LA FLAMA DE FARNERS

17:15 h. (aprox.) Cobla MARICEL de Sitges 

18:45 h. (aprox.) Cobla REUS JOVE

la plaça de l'ajuntament d'Hospitalet del Llobregat, amb la casa de la vila al fons

Dissabte 29 d'octubre. L'HOSPITALET DE L'INFANT. Auditori Infant Pere. A les 19 hores. Extraordinari concert de música per a cobla i sardanes. 
Esteve Molero, director convidat.
Lluís Chacón, percussionista.
Obres de J.M. Ruera, A. Ros Marbà, E. Molero, T. Gil, R. Guinovart, C. Martí, N. Rota,  i V. Bou.


Organitza Foment Cultural amb la col·laboració de l'Ajuntament.

L'Auditori per l'exterior (Foto 1) i una fotografia dels músics que vam actuar l'any 2012 al mateix escenari (foto 2)


US HI ESPEREM!!!

Comentaris

Entrades populars