AGENDA SETEMBRE 2016

AGENDA SETEMBRE 2016 
COBLA REUS JOVE

Amics, us passem l'agenda del mes de setembre, amb algunes novetats d'última hora:


Dimecres 7 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. Festes majors de la mare de déu de la Riera. A les 22 hores, cant de la salve Regina amb el cor parroquial de Les Borges del Camp, i solemne processó pels carrers de la vila.

Dijous 8 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. Festes majors de la mare de déu de la Riera. a les 12 del migdia, solemne missa major de festa major amb acompanyament musical de grup instrumental de corda i vent, de la cobla Reus Jove, l'organista Rosa Pàmies; el cor Parroquial de les Borges sota la direcció musical de les dues directores de la coral, la Duna Ferrer i Montserrat Pàmies.

Dijous 8 de setembre. LES BORGES DEL CAMP.A les 13:30 hores, a l'hort del Dasca, sardanes de festa major amb la cobla reus jove.

Dijous 8 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. A les 18.30 hores, des del replà de l'església sortida de la solemne processó que recorrerà els carrers de la vila. a la plaça de la font, cant de la Salve Regina.

Dissabte 10 de setembre. MÓRA LA NOVA. A les 19 hores. (lloc per confirmar). ballada de sardanes. (actes de la Diada Nacional de Catalunya).

NOVA Dissabte 10 de setembre. RODA DE BERÀ. A les 22:15 hores. (Horari aproximat). Ballada de sardanes. (actes de la Diada Nacional de Catalunya).

Diumenge 11 de setembre. MONTBLANC. Plaça Major. A les 11 hores. ballada de sardanes a la plaça de sant Francesc. a les 12 h. cant dels Segadors i acte institucional.

Diumenge 11 de setembre. LA RIBA. Plaça Major. a les 12:30 hores. ballada de sardanes Diada Nacional de Catalunya

Diumenge 11 de setembre. L'HOSPITALET DE L'INFANT. Plaça de Catalunya. A les 18 hores. ballada de sardanes Diada Nacional de Catalunya

Diumenge 18 de setembre. REUS. Aplec Baix Camp. Mati i Tarda: a les 10:30 i les 17 h. Cobles Jovenívola de Sabadell, Contemporània i Reus Jove. Celebració dels 50 anys de l'aplec. Estrena de 5 sardanes dels compositors (Aleix Bové, Joan-Lluís Moraleda, Eduard Sendra, Jeroni Velasco) i re-estrena de la sardana l'Aplec Baix Camp d'en Carles Santiago amb una versió especial per a 3 flabiols solistes.

Divendres 23 de setembre. TARRAGONA. Rambla Nova. ballada de sardanes. festa major de santa Tecla. a les 20:30 hores
Dissabte 24 de setembre. VANDELLÒS. plaça doctor Gil Vernet. ballada de sardanes de festa major, petit concert i vermut popular per a tots els assistents. A les 13 hores.

Dissabte 24 de setembre. REUS. Festa Major de Misericòrdia. plaça mercadal 19 hores.

Diumenge 25 de setembre. REUS. Festa Major de Misericòrdia. a les 11 hores. plaça de la pastoreta i passeig de Misericòrdia. A la tarda, 17 hores, plaça del santuari de Misericordia. A les 20 hores. ofrena a la verge, interpretació del solemne ball curt de l`àliga de Reus, a l'interior del Santuari. (Formació de cobla)

US HI ESPEREM!!!


Comentaris

Entrades populars